Glas Javnosti

MUŠKO - ŽENSKO PRIJATELJSTVO DA LI JE MOGUĆE : Za ili protiv, šta je ključ za uspeh?

Život
Autor: Glas javnosti

Muški prijatelji su nekada kvalitetnije društvo za rabibrigu od drugarica, ali šta ako se pređe ta granica prijateljstva, šta se tada dešava sa bliskošću i odnosom koje prerasta u nešto drugo.

Kada bi me neko pitao kako imaš toliko drugova? Odgovorila bih kao iz topa, jer znam kako da se postavim, jer me gledaju drugovi kao ortaka, žargonski rečeno - navodi kolumnistkinja Aleksandra Anđelković

Zašto je bitno kako te drug vidi?Ukoliko devojka nije svesna da ga može zavesti u bilo kom momentu, jer ga dobro poznaje, kroz sve godine druženja, zna sve njegove slabosti i mane, pa zašto to ne iskoristiti?

Ovde se zaustavite, isto i on može tako da gleda na vas, kao na seksualni objekat, koji mu se može naći pri ruci kada je 
usamljen.

 

Budite realni, uzajamno iskorišćavanje u trenucima slabosti, ne vodi ni čemu, samo biste izgubili dragu osobu koja vam može mnogo pomoći, samim tim što je muškarac i gleda iz drugačije perspektive, kada vam je potrebno da rešite ljubavne jade, a da ne govorim o drugim stvarima koje možete podeliti zajedno.

Devojke greše, jer misle da čak i kada po malo flertuju sa svojim drugom, da je to bezazleno, da li je tako?To je kao i sa bilo kojim drugim muškarcem zavođenje, jer vaš drug nije bezpolno biće, već čovek koji vas jako dobro poznaje, samim tim još lakše je da se zaljubi u vas, kada poznaje vašu dušu, zar ne?Ne igrajte se ni sa čijim osećanjima, ukoliko želite da imate muškog prijatelja pored sebe, na duže staze.



Granica mora da postoji

Da li se poznajete od osnovne škole, sa fakulteta ili od malih nogu, bitna je granica u odnosu. Koliko god bili bliski u jadikovanju, zajedničkom zabavljanju, koliko god voleli da uživate u istim interesima, postoje stvari koje ne treba raditi pred drugom.

Za početak ćemo navesti par primera, ne presvlačite se pred njim, ne spavajte u istom krevetu i ne pijte zajedno, kada ste u emotivnoj krizi, sve su to situacije koje mogu dovesti do pomeranja granica u pogrešnom smeru. Ukoliko mislite da su ovo banalnosti, probajte sve ovo, pa ćete i sami videti rezultate, naravno, ukoliko želite da vam drug postane, nešto više od druga.

U pravom prijateljstvu uvek mora postojati granica, koja se mora poštovati, odnos će uvek biti intezivniji i jači, stoga nemojte koristiti njegovu dobrotu kao lakši način, da prebolite bivšu ljubav ili da popunite vašu prazninu, jer ste dugo sami, prijatelj vas beskrajno voli, on je vaš anđeo čuvar, zašto onda to pokvariti?

Potrudite se da negujete prijateljstva sa drugovima, jer su to najiskrenija prijateljstva, čak i od prijateljstva sa drugaricama, muškarci ne umeju da lažu kada ne izgledate dobro u nekoj haljini, kada Mr. Right nije za vas, odmah će vam reći i skrenuti pažnju ukoliko se ponašete posle par čašica alkohola, kao luda, stoga čuvajte vaše blago, ne može ga svako imati.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR