Glas Javnosti

MUŠKARAC PORODIO BEBU: Kamere snimile ceo porođaj, evo i kako je zatrudneo

Život
Autor: Glas javnosti

Trudnoća je prošla lagodno i Ari je posle devet meseci rodio njihovu bebu

Ari je transeksualac. Rođen je kao devojčica Andrea, ali se oduvek osećao kao muškarac. Najveća želja mu je bila da rodi dete i to je ostvario pre dve godine.

Kada je imao 18 godina i dok je još živeo kao devojka Andrea, svojim roditeljima je priznao da voli žene i oni su ga odmah podržali, kao i u kasnijoj odluci da postane transrodna osoba. Kejtlin je bila njegova prva ljubav, ali i poslednja, s obzirom na to da je par i danas u vezi.

Oblande na sasvim drugačiji način! Omiljeni starinski kolač kakav do sada niste probali

Upoznali se na fakultetu i zaljubili

- Upoznali smo se na fakultetu. Drugog dana na predavanju ugledao sam Kejtlin i pomislio da je to najlepša žena koju sam ikad video - ispričao je Ari za kanal TLC u Velikoj Britaniji, a televizija je ispratila i snimila poslednje dane njegove trudnoće i porođaj.

Kejtlin je bila sve vreme sa njim i uz njega, pa se i sama prisetila kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

- Nisam ga primećivala mesecima - priznala je, a onda je Ari ispričao kako su raskinuli posle tri meseca i kako mu je onda tada slomila srce. Ipak, sve vreme se nadao pomirenju zato što je ona "najzgodnija osoba sa kojom je ikad imao intimne odnose".

Pomirili su se osam godina kasnije, a onda je Ari započeo priču o svojoj potrebi da život nastavi kao muškarac jer se nikada nije prijatno osećao u koži žene.

- Počeo sam da uzimam testosteron i urađena mi je dvostruka masektomija. Kada je sve završeno, osećao sam se bolje nego ikada - priznao je.

Prijatelj donirao semenu tečnost

Kada su Kejtlin i Ari odlučili da imaju dete, smislili su da donor bude njihov prijatelj.

- On je dao svoju semenu tečnost, mi smo je stavili u špric, a onda ju je Kejtlin špricem ubrizgla u mene na podu kupatila u stanu prijatelja i tako sam zatrudneo - ispričao je Ari i šokirao sve.


I Kejtlin želela da zatrudni

Kejtlin, koja je zaprosila Arija svojevremeno i koja se u međuvremenu venčala sa njim, priznala je da je bila malo ljubomorna jer je i ona želela da zatrudni, ali je imala određene komplikacije i, kako je sama rekla, "bilo je teže za nju koja ima 37 godina i starija je od Arija".

Trudnoća je prošla lagodno i Ari je posle devet meseci rodio njihovu bebu. Oboje su bili presrećni i jedva su došli do reči i komentara nakon najlepšeg trenutka u njihovim dotadašnjim životima.
- Doneli su mi bebu i odmah sam osetio da je to moja beba. Bio je to najbolji osećaj - rekao je ovaj transrodni muškarac iz Velike Britanije na kraju.



Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR