Glas Javnosti

MLADE otkrile zbog čega su POŽALILE na dan venčanja: Volela bih da to NISAM napravila, ali...

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Uz sav stres koji prati planiranje venčanja, ne treba da čudi da većina parova zapravo preskoči seks prve bračne noći, ali ne iz razloga na koje ste pomislili.

Ispostavilo se da je najčešći razlog odgađanja "konzumacije braka" taj što su mladenci iscrpljeni od venčanja. Rezultati ankete otkrivaju da 24 odsto parova priznaje da je preskočilo vođenje ljubavi jer je mladoženja bio previše pijan, dok 13 odsto parova je to preskočilo jer je mlada bila previše iscrpljena.

Ali ako pitate mlade što su najviše požalile vezano za njihova venčanja, odgovor verovatno neće imati nikakve veze sa seksom.

Dakle, za čim najviše žale? Pet mladi je iskreno odgovorilo na to pitanje, a evo i odgovora:

1. Provela je previše vremena obilazeći goste

- Jedna od stvari koju bih volela da nisam napravila na svom venčanju, je to što sam potrošila celu noć hodajući uokolo razgovarajući sa gostima. Čitate na svim web stranicama za venčanja da kad vaši gosti sednu da jedu, da je to dobro vreme za obilazak i zahvaljivanje ljudima što su došli. Ali, kad to zapravo počnete da radite, grozno je. Nisam čak stigla ni da zaplešem ni da popijem šampanjac - odgovorila je Sara (28).

2. Dopustite da vas potpuno obuzme stres

- Kad se setim koliko vremena sam provela pod stresom najrađe bih samu sebe udarila. Koliko vremena sam izgubila brinući se o svakakvim glupostima, to je strašno. To je samo venčanje. Da, to je važan dan u životu ljudi, ali biće savršen bez obzira na to koliko planiranja je uloženo u njega. Dakle, jedna stvar koju bih definitivno promenila je to koliko sam nemira osećala pre svog velikog dana. Moj muž nije bio pod stresom, pa zašto sam ja bila? - kaže Kristi (33).

MAJKA ODBILA DA PRISUSTVUJE NA ĆERKINOJ SVADBI, A RAZLOG ĆE VAS  ZAPREPASTITI: Mlada ne može da dođe sebi od šoka!

3. Previše alkohola

- Jesam li ja jedina osoba koja priznaje da je previše popila na vlastitom venčanju? Pre nego što smo rekli uzimam, popila sam nekoliko kratkih sa svojim deverušama da smirim živce. Nakon ceremonije, popili smo ih još nekoliko tokom fotografisanja, a onda sam konačno, na recepciji, odlučila da uživam u činjenici da imamo otvoreni bar. Kad se setim kako je to sve izgledalo, na žalost, većina venčanja mi je u magli. Volela bih da sam malo manje popila i da sam se više zabavljala - rekla je Džes (25).

4. Fotografije

- Mrzim kako su ispale moje fotografije sa venčanja. Čak mi se ni tog dana nije sviđalo što je naš fotograf tražio od nas poze u koje nas je upućivao, ali nisam ništa rekla jer nisam želela da napravim scenu ili da se ponašam kao razmažena mala devojčica. Sada bih, ipak, volela da sam nešto rekla, jer ne mogu da verujem kako su loše fotografije ispale - kaže Keli (29).

5. Preskakanje večere

- Znate li koliko košta jelo na venčanju? Stalno sam ponavljala, evo sad ću, sad idem da jedem i nikako. I tako je prošao dobar deo večeri, a još nisam ni dotakla svoje predjelo jer sam bila previše zauzeta smeškanjem i pretvaranjem da zapravo ne umirem od gladi. Kad god neko od mojih prijatelja komentariše to koliko je hrana bila dobra, ne mogu ni da se pretvaram da znam o čemu pričaju. Nisam imala priliku ni da je probam - ispričala je Kejt (27).

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR