Glas Javnosti

Milijarder (91) bivšu ženu ostavio preko poruke, a sad već ima NOVU DEVOJKU: Mlađa je od njega 25 godina i udovica je čuvenog muzičara!

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Prošlo je manje od četiri meseca otkako se Rupert Mardok razveo od četvrte supruge Džeri Hol.

Razvod je počeo burno, a završio se iznenada i na prilično miran način. Medijski mogul izgleda ne žali mnogo za izgubljenom vezom, pa na Barbadosu uživa sa ženom za koju se pretpostavlja da je njegova nova partnerka.

Kao po nekom pravilu, milijarder se najčešće sa emotivnim partnerkama pojavljivao na plažama.

Da li će veza sa En prerasti u nešto više, videćemo. Ono što se za sada zna jeste da je radila kao policijski kapelan kako se naziva osoba koja policijacima i njihovim osobama pruža moralnu i duhovnu podršku. Kako piše "Dejli mejl", bila je u braku sa zvedzom kantri muzike Česterom Smitom koji je preminuo 2008. godine.

Pored nje sa Merdok na Brabadosu je i milijarder Entoni Bamford.

Podsetimo, slavna manekenka Džeri Hol (66) i medijski mogul zvanično su se razveli u avgustu prošle godine, nekoliko sati nakon što je ona tražila od sudije da odbaci slučaj.

Džeri Hol i Rupert Merdok senzacionalno su okončali brak, samo pet nedelja nakon što je njihov raskid postao javna tema

Hol je na Višem sudu u Los Anđelesu zatražila da se poništi zahtev za razvod što je bio veliki preokret u procesu. Obaveštenje je podneo njen advokat iz Kalifornije Ronald Brot, a datum na zahtevu bio je utorak, deveti avgust.

Nekoliko sati nakon što su se pojavile vesti o ovakvom razvoju događaja, ispostavilo se da su gospođa Hol i gospodin Mardok sklopili nagodbu i „ostali su dobri prijatelji“.

Bivši par proveo je zajedno šest godina kada je u junu objavljena vest o njihovom raskidu. Saznalo se da je Mardok okončao vezu putem mejla. Džeri je za sve krivila njegovu decu, a onda je poručila da i dalje voli bivšeg supruga.

Čuvena manekenka je podnela zahtev za razvod prvog jula u Los Anđelesu, a ne u Velikoj Britaniji, gde se udala za Mardoka. Njen sledeći potez bio je još agresivniji pa je angažovala je bivšeg antiterorističkog službenika Met policije da dostavi gospodinu Mardoku papire za razvod nakon što je on prisustvovao venčanju svoje unuke.

Napomenula je da nema uvid u njegovo finansijko stanje. Medijski mogul imao je mesec dana da odgovori na njen zahtev, a više nego intrigantno je to da su na kraju sve završeno nagodbom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR