Glas Javnosti

Majka ju je naterala da sa 11 godina pozira NAGA, kao tinejdžerka snimala je INTIMNE scene, a sada je otkrila da je bila ŽRTVA SILOVANJA!

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Slavna glumica Bruks Šilds (57) otkrila je u dokumentarcu "Pretty Baby: Brooke Shields" da je pre 30 godina bila žrtva silovanja.

"Nisam znala hoću li ikada i kada ću uopštee o tome progovoriti. Trebalo je da prođu godine i godine terapije da dođem do toga da mogu da razgovaramo tome. Naporno sam radila na tome i napokon sam naučila kako sve to da prihvatim", ispričala je za "Holivud reporter".

Glumica nije otkrila indentitet napadača, ali je napomenula da je to bio muškarac kog je poznavala kao i da je se sa njime sastala ubrzo nakon što je diplomirala.

Bruks Šilds otišla je na sastanak misleći da se radi o razgovoru za novu ulogu. Rekao joj je da odu u hotel kako bi mogla da nazove taksi iz sobe, a onda je otišao u kupatilo. Izašao je bez odeće i napao ju je.

"Nisam se toliko borila ni odupirala... Samo se sećam da sam se skamenila. Mislila sam da je jedno moje "ne" dovoljno. I pritom sam sve vreme samoj sebi govorila - sačuvaj živu glavu i izađi napolje", dodala je.

Nakon što je prijatelju Gevinu de Bekeru rekla šta joj se dogodilo, on je samo izustio: "To je bilo silovanje".

Bruk Šilds koju je majka Teri Šilds naterala da kao 11- godišnja devojčica pozira za Plejboj, glumila je 1978. u više nego kontroverznom filmu "Pretty baby" tumačeći lik dečje prostitutke, a u pojedinim kadrovima se pojavila potpuno naga, iako se najintimniji deo tela nije video.

Glumičina majka koja je preminula, bila je izložena oštrim kritikama jer je dozvoljavala da se njena ćerka pojavljuje u eksplicitnim snimcima i na fotografijama. Njena objašnjenja bila su bizarna kao i odluka o sramnim potezima.

Šilds je bila maloletna kada je snimala intimne scene u filmu "Plava laguna".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR