Glas Javnosti

Lepotom je ZAVELA najmoćnijeg čoveka, a onda se transformisala OPERACIJAMA: Danas nije ni SENKA onoga što je bila, pa se krije... (FOTO)

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Svet su oduvek zanimale žene političara i Prve dame velikih nacija, a jedna od najupečatljivijih 21. veka svakako je fatalna Karla Bruni, bivša manekenka, kantautorka i pevačica, a koja je i supruga Nikole Sarkozija, bivšeg francuskog predsednika.

Karla je rođena 1967, a proslavila se ranih 1990-ih kao jedna od najtraženijih manekenki na svetu. Rođena je u Italiji, a u Francusku se preselila kada je imala sedam godina. Svoju manekensku karijeru započela je 1987. godine, a u svetu visoke mode se sa velikim uspehom zadržala sve do 1997, kada je odlučila modnim pistama da okrene leđa i da se prebaci na muzičku scenu. Svestrana brineta izražajnih očiju i visokih jagodičnih kostiju pokorila je svet u hipu zahvaljujući harizmatičnosti i vitkom telu, kao i zavidnom visinom.

Prvi album je izbacila 2000. godine, a početkom 2000-ih je nizala brojne singlove i hitove, međutim, karijeru je pauzirala kada se 2008. godine udala za francuskog političara i bivšeg predsednika Nikolu Sarkozija.


Podsetimo, Karla je upoznala Nikolu 2007. nedugo nakon njegovog razvoda od političarke Seselije Atijas (65) sa kojom je dobio sina Luisa. Bila je to ljubav na prvi pogled, a sreli su se zahvaljujući zajedničkim prijateljima koji su im namestili spoj na večeri. Njihova veza je podigla puno prašine jer su mnogi smatrali da je Bruni nedostojna da bude prva francuska dama, ali oni se nisu obazirali na kritike i sve su prebrodili. Neki su im se rugali, jer je Karla devet centimetara viša od Sarkozija. Njihova ljubav je prebrodila i to kada je Nikola osuđen na tri godine zatvora zbog korupcije.

Venčali su se 2008. godine, a tri godine kasnije su dobili ćerku. Svojevremeno se pričalo da je 90-ih ljubila Donalda Trampa, međutim, ona je to dematovala. Ipak, mnogi ističu da poslednjih godina ne liči na lepoticu kakva je bila, jer tvrde da je preterala sa filerima i botoksom i tako uništila svoju prirodnu lepotu.

Inače, Karla osim ćerke sa Sarkozijem ima i sina Aurelijena koji ima 21. godinu. Njega je dobila u sedmogodišnjoj vezi sa radijskim voditeljem i filozofom Rafaelom Entovenom, a danas se Aurelijen bavi manekenstvom i krenuo je da se probija u svet mode po uzoru na svoju majku.

Karla je imala 43 godine kada je rodila svoje drugo dete, Giuliju, a kasnije je rekla da je to bio jako težak period u njenom životu. Teško su joj pale trudnoća i roditeljstvo dok se njen suprug Nikola borio za novi predsednički mandat i vodio političku kampanju.

"Bila sam mrtva umorna. Dojenje devojčice i buđenje svaka dva sata u noći, jer je bila gladna... Imati decu kad si stariji nije lako", rekla je za Vanity Fair.

Danas Karla svoju ćerku krije od očiju javnosti, a i sama se sve ređe pojavljuje na crvenim tepisima. Većinu vremena navodno provodi baveći se humanitarnim radom. Neki misle i kako ne voli da se pojavljuje u javnosti jer je preterala sa operacijama, zbog čega joj se često u medijima rugaju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR