Glas Javnosti

KONSTRAKTIN muž je njen bivši PROFESOR na fakultetu

Život
Autor: Glas javnosti

Iako je u poslednje vreme u žiži javnosti, o Ani Đurić se zapravo ne zna mnogo

Naime, Konstrakta je udata i ima dvoje dece, Lenu i Nikolu, posvećena je svojoj porodici, a oni su joj najveća podrška, te su svi izuzetno ponosni na njen uspeh.


Ono što je interesantno, a vezano je za njenu ljubavnu priču sa njenim suprugom Milanom Đurićem jeste to da je on bio asistent na Arhitektonskom fakultetu koji je Ana završila, a ljubav se i rodila na fakultetu, a s obzirom na oprečne stavove o vezama studentata i asistenata i profesora, nije isključeno da je ovo priča o jednoj zabranjenoj ljubavi koja se završila srećno, prenosi Story.

U jednom intervjuu za medije, Konstrakta je otvoreno govorila o majčinstvu.

— U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala, a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično.

Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta za portal "Budi keva" pre nekoliko godina.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR