Glas Javnosti

KO NEMA MAŠINU ZA SUŠENJE, OVAKO SE SNALAZI: Trik za sušenje veša o kome bruji ceo internet

Život
Autor: Glas javnosti

Mašine za sušenje veša su odlična stvar, ali većina i dalje suši veš na terasi ili u nekom zabačenom delu stana na sušilici. Za sve koji ovako suše veš, jedna mama je otkrila trik, za koji mnogi nisu znali.

Ona je rekla kako često ne uspe da opere sve što želi zbog manjka prostora na štriku, pa je otkrila trik s kojim uspeva da osuši sav veš na samo jednoj sušilici.

Na dosetljiv način na popularnom forumu Reddit otkrila je svoj trik kako ona kači veš i kako pomoću ove metode osuši više odeće za manje vremena, a svi koji su videli ovu metodu su se iznenadili.


Njena metoda sastoji se u tome da koristi štipaljke, a veš ne prebacuje preko žice, već ga slaže uporedo, baš kao na fotografiji.

Mašine za sušenje veša su odlična stvar, ali većina i dalje suši veš na terasi ili u nekom zabačenom delu stana na sušilici. Za sve koji ovako suše veš, jedna mama je oktrila trik, za koji mnogi nisu znali.

Pomoću ovog trika ona opere više odeće i osuši je bez stvaranja nabora, a svi koji su videli njenu ideju, pohvalili su je.

Komentari oduševljenih korisnika su bili brojni, a neki od njih su: „Impresivno, ovo stvarno radi“, „Baš dobar trik, odeća se uopšte ne gužva“.


Glas javnosti/ N01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR