Glas Javnosti

KAKO SAM SE IZBORILA SA DEPRESIJOM - Ana Sofrenović NIKAD ISKRENIJE o prelomnom momentu izlaska iz DEPRESIJE

Život
Autor: Glas javnosti/ Blic

Kako postoji okidač za depresiju, tako postoji i onaj prelomni momenat kada osoba koja se bori sa ovim problemom shvati da je pobedila i da se ponovo oseća dobro. Kako je to izgledalo u priči naše čuvene glumice Ane Sofrenović, možete saznati u subotu u 18:15 u emisiji "Blic žena studio" na Blic televiziji.

Ana Sofrenović je u razgovoru sa autorkom i voditeljkom emisije Jelenom Isaković ispričala šta je bio uzrok depresije, koji simptomi su najavili ovo stanje, a onda i kako je iz te borbe izašla kao pobednik.

- Ono gde sam se osetila dobro i gde sam ponovo poverovala u sebe da mogu sama da stojim na svojim nogama, bez pomoći medikamenata i terapijskih razgovora. Ja sam osetila da sam ponovo na čvrstom tlu - priča glumica i pevačica Ana Sofrenović, a u tome su joj pomogla i mnoga interesovanja kojima je sebe okupirala.

Balansiranje svih tih obaveza bilo je i naporno, ali je Ani pomoglo dok se borila sa depresijom jer je mogla da se povuče u tišinu koja joj je tada bila neophodna.

Kako se odvijao taj prelomni momenat, pogledajte u "Blic žena studiju", gde možete čuti i savete psihologa Lea Ivaniševića o tome šta može da vam pomogne u borbi sa anksioznošću i depresijom, koja se kod mnogih javlja upravo u sezoni praznika.

Gošća emisije je i Danijela Mladenović koja se 13 godina borila sa anksioznošću, a dve godine zbog agorafobije nije izlazila iz kuće, a danas ispred udruženja "Anksiozni optimista" pomaže ljudima sa sličnim problemima.

Recite nam u komentarima da li ste se vi suočili sa anksioznošću, napadima panike ili depresijom.

Ne propustite reprizno izdanje "Blic žena studija" koje se emituje sutra, u nedelju u 11 sati i pet minuta na 115 kanalu kablovskog operatera, na Blic televiziji. Premijera emisije koju vodi i uređuje Jelena Isaković čeka vas svake subote u 18 i 15 h.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR