Glas Javnosti

Influenserka razbesnela mnoge: Šta vi mislite o ovom stajlingu za krštenje?

Život
Autor: Glas javnosti

Influenserka Moli Nolan koja je ujedno i mlada majka, objavila je niz fotografije sa krštenja svog sina, a onda više niko nije gledao u bebu.

Sigurno da je ova mlada majka bila uzbuđena oko krštenja njenog sina Feliksa i potrudila se da taj dan zabeleži za ceo život, ali, mnogi su njen ukus za oblačenje protumačili malo drugačije. Naime, na fotografijama jedna stvar uglavnom svima bode oči, a to je njen slobodan način odevanja i niko nije mogao da prestane baš to da komentariše.
Glamurozna šminka i dekolte za crkvu

Njena odeća je uzburkala mnoge tradicionaliste, obzirom da je većina u šoku jer joj je bilo dozvoljeno da tako obučena prisustvuje krštenju svog deteta u crkvi.

Bizarnost u svemu ovome jeste što je i sveštenik zajedno sa roditeljima pozirao za fotografiju dok je beba bila stavljena na pod kod njegovih nogu.

Otac se sredio kao za kafić, a majka preterala

U komentarima ispod njene objave se mogu videti čestitke, pohvale za njeno odevanje, a negativnih komentara izgleda da skoro i nema, najverovatnije jer su obrisani.


No jedan od onih koje je propustila ne zvuči uvredljivo, ali izgleda da su joj zamerili što je sina stavila u drugi plan.

-Vidi što se mama sredila... a i beba je tu- glasio je jedan komentar.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR