Glas Javnosti

EVO KOJA JE NORMALNA VELIČINA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Konačno je rešena dilemu koja muči MNOGE SRBE

Život
Autor: Glas javnosti

Urolog dr Aleksandar Milošević uvek otvoreno i stručno govori o "škakljivim" temama o kojima se godinama samo šaputalo

Veličina muškog polnog organa uvek je bila tabu. Čak i kada se muškarci hvale obdarenošću, ne zna se tačno koja je dužina polnog organa u pitanju.

Na tu temu, prošle godine je otvoreno pričao urolog dr Aleksandar Milošević koji je jednom za svagda rešio dilemu o tome kolika je zapravo normalna veličina penisa:

"Penis od 7 centimetra je donja granica kada pričamo o normalnim veličinama, a gornja granica veličine penisa je od 16 do 17 centimetara. Normalna veličina muškog polnog organa kod evropskog muškarca je 14 centimetara, kod Afroamerikanaca je koji centimetar veći, a kod muškaraca sa Istoka koji centimetar manje."

Iako je želja većine muškaraca da imaju veliki polni organ, doktor Milošević je još naveo da je imao pacijente koji su imali penis preko 17 centimetara pa su pristupili operaciji smanjenja na optimalnu veličinu od 13 centimetara.

Aleksandar Milošević
foto: društvene mreže

Govoreći o seksualnom činu, koliko dugo treba da traje i koliko često treba da se dešava, dr Milošević je i ovde otvorio neke tabu teme:

"Dokazalo se da je žena potencijalno mnogo jača seksualno. Za orgazam ženi treba 2,5 minuta, a muškarcu treba 4 minuta.

Što se tiče brojnost seksualnih odnosa to je individualna svar. Ako je uspešan seksualni odnos, ako su oboje zadovoljeni, dovoljno je jedan seksualni odnos godišnje."

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR