Glas Javnosti

DVA NAJČEŠĆA IZGOVORA PRELJUBNIKA : Muškarci priznali kako se kriju

Život
Autor: Glas javnosti / objektiv

Preljubnik će pokušati da prevaru sakrije na sve moguće načine

Prevara je česta pojava. Nekima je razlog za rastanak, raskid i razvod, drugi su spremni da je oproste. Da li vas iznenađuje podatak koji je otkrilo jedno istraživanje, a to je da se jedna četvrtina bračnih parova suoči sa preljubom?

Drugo istraživanje pokazalo je da samo 13 odsto nevernih muškaraca priznaje prevaru.

Pojedini ne beže od prevare. Naprotiv, tvrde da je ona bila izlaz iz veze ili braka kojim su nezadovoljni, ali postoje i oni koji će preljubu sakriti na svačiji mogući način. Spremni su da se ponašaju kao da se nikada ništa nije dogodilo i tako supruge nikada ništa ne saznaju. Ovom temom bavili su se i grčki istraživači.

Oni su zamolili 300 ispitanika da navedu postupke kojima bi sakrili prevaru. Izdvojili su najčešće korišćene opcije: prva u nizu našla se “vađenje na prijatelja”. Neverni muškarci se viđaju sa ljubavnicom, a prijatelj je uvek alibi.

Suprugama će reći da su bili sa njim ili kolegom sa posla, iako su svesni da ta priča ne pije uvek vodu. Naročito ako pre toga nikada niste popili kafu sa nekim iz poslovnog okružena, a van radnog vremena.

Druga opcija na ovoj listo zauzelo je pravilo – “pravim se lud”. Preljubnici koji ne žele da budu razotkriveni, trudiće se svim silama da ne promene ponašanje prema partneru. Ostaće bliski sa njim, pokazivaće ljubav i razgovarati o njihovom odnosu.

Mnogi od njih često umeju da se “zaigraju”, pa poklonima iznenade svoje žene. Tada se od ženskog pola često može čuti: “Šta si zgrešio?”, tako da je i ova opcija nekad manje, a nekad više uspešna.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR