Glas Javnosti

DEVOJKA SA KRILIMA VOZI NOGAMA: Ljudi zabrinuti, to je LUDOST! (FOTO)

Život
Autor: Glas javnosti

Dejana Bačko poznatija kao "Devojka sa krilima" koja je rođena bez ruku, saopštila je da je položila vozački, međutim nakon njene objave na Tviteru su počeli da se nižu komentari.

Naime, Dejana Bačko poznatija kao "Devojka sa krilima" iako je rođena bez ruku, sa lakoćom obavlja svakodnevne aktivnosti.

Nedavno se pohvalila da je položila vozački ispit.

- Jako sam srećna jer sam ostvarila još jedan cilj! Položila sam vozački ispit! Da stvar bude još smešnija, više sam se mučila sa testovima a vožnju sam položila iz prve. Od danas sam vozač i da, vozim nogama - napisala je Dejana.


(Foto: Instagram)

Ipak, nakon njene objave ubrzo su počeli da se nižu komentari na društvenim mrežama.

- Ja se nadam da se da vozi samo po dvorištu, jer sve ostalo je i ubistvo i samoubistvo. Vožnja je veština gde ti je neophodna brza reakcija, zaista ne vidim da se nogama ikada može reagovati u milisekundi kao rukama, stoji u jednom od komentara zabrinutih ljudi: "To je ludost, nije bezbedno..."

"Sve je pomalo teže, ali je sve mnogo lepše"

Inače, Devojka sa krilima jednom prilikom istakla je da joj je ovo 2023. njena godina."Da, definitivno jeste bila najsrećnija godina. Jedna dodatna odgovornost, dodatan izazov, ali sa druge strane osećaj I ljubav koju ni na jedan drugi način ne bih mogla osetiti u tolikoj meri. Iako sam dala sebi dosta pauze I odmora, kraj 2023. sam se značajnije posvetila I svojoj slikarskoj karijeri, a I pored toga sam pokrenula I aktivirala svoj Jutjub kanal pod nazivom “GIRL WITH WINGS” na kojem smo za kratko vreme došli do preko 600.000+pratilaca.

Volimo da delimo svoj svakodnevni životni stil da drugima I drago nam je da našu ljubav ne držimo samo za sebe već se širi dalje", kaže ona i dodaje:

"Sve je pomalo teže, ali je sve mnogo lepše. Usled dosta obaveza, a I Lare dnevnu rutinu nemamo. Gledamo da se posvetimo bebi kada je kome zgodnije I da ostale obaveze odradimo u toku dana u skladu sa nekim prioritetima. Uglavnom Marko bude taj koji je više aktivan noću.


Zaista mi puno pomaže i preko dana, ali jako sam srećna I ponosna na sebe što sada imam hrabrosti, a I dovoljno veština da mogu sama da ostanem kod kuće sa bebom I to bez problema.

Pronašla sam načine kako mogu sama da je obučem, da je presvučem, da je uspavam, da je nahranim..."Počeli smo da se zabavljamo od nove godine 2019. na 2020. Upoznali smo se čini mi se 2018. godine na jednoj edukaciji o ishrani kojoj sam prisustvovala, a vodio ju je Marko.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR