Glas Javnosti

Devojka nije prala kosu 152 dana, a nije joj uopšte masna!

Život
Autor: Glas javnosti

Jedna devojka je na internetu podelila recept za prirodni šampon za suvo pranje kose, zahvaljujući kome je nije prala čak 152 dana!

Nedavno je podelila recept za pravljenje šampona za suvo pranje kose od mešavine aru praha i kakao praha. Ona je, naime, snimila video nakon 152 dana tokom kojih nije prala kosu, već koristila samo ovu mešavinu u prahu kojom je osvežavala.

Kako kaže, kosa joj ne opada, nije masna, a nema ni perut. Naprotiv, kosa joj miriše na kakao. Recept je jednostavan: pomešajte kakao i aru prah, koji možete da nabavite u bolje snabdevenim radnjama zdrave hrane i tom mešavinom trljajte kožu glave. Ona je utrljala mešavinu u koren kose pomoću četke za rumenilo i potom prstima. Ova jedinstvena formula osvežava kosu bez upotrebe vode.

@orim DIY Dry Shampoo ????✨ #DIY #nopoo #naturalhaircare #healthyhairtips #dryshampoo ♬ Clair de lune/Debussy - もつ




Aru prah je poznat po svojim svojstvima da apsorbuje višak ulja sa kose, ostavljajući je svilenkasto mekom i sjajnom. Kakao prah, s druge strane, daje volumen i sjaj, ali i miris čokolade. Odličan je izbor za negu kose bez upotrebe štetnih hemikalija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR