Glas Javnosti

ĆERKA MAJKL DŽEKSONA izrasla u PRAVU LEPOTICU i krenula očevim stopama: Jedan njegov savet nikad ne zaboravlja

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Paris Džekson, ćerka čuvenog pevača Majkla Džeksona, izrasla je u pravu lepoticu. Tokom života prošla je kroz veoma turbulentan period, ali je uspela da odoli mnogim izazovima i sada gradi uspešnu muzičku karijeru

Paris je rođena 1998. godine, i još od tada je u centru pažnje svetske javnosti zbog očeve slave. Bez oca je ostala kada je imala samo 11 godina, a od njegove smrti njen život se potpuno promenio. Više puta je govorila o njihovom odnosu, a jedan savet koji joj je otac dao Paris i dan-danas dobro pamti.

- Nikada ne zaboravi! Ako umrem sutra, uvek se sećaj onoga što sam ti rekao - s tugom je prepričavala Paris.

Ističe da je dobro zapamtila taj njegov savet, a mnogo joj je pričao i o svetu glume i muzike.

- Zajedno smo vežbali, imali smo malo improvizovano snimanje. Rekao bi mi: "U ovoj sceni ćeš da plačeš", i ja bih to učinila. Želeo je da me uvede i u svet muzike i glume - prisetila Paris.

Paris se više puta pojavljivala u kampanji brenda "Kelvin Klajn", koji joj je bio odskočna daska za dalje bavljenje glumom. Izrasla je u prelepu mladu ženu koja ima dovoljno novca da ne radi ništa, ali je to nije sprečilo da poželi da gradi svoju karijeru.

Njena imovina procenjuje se na više od 100 miliona dolara. Kad bude napunila 30 godina, naslediće trećinu očevog bogatstva, a kako bude bivala starija, dobijaće sve više novca.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR