Glas Javnosti

Botoks joj uništio venčanje: Bez osmeha na sopstvenoj svadbi

Život
Autor: Glas javnosti

Pratioci je kritikuju da je nepromišljena

Dva dana pre venčanja, mlada je odlučila da ima još nekoliko sitnica na licu kojim nije zadovoljna, te je rešila da ih sredi botoksom i bude sveže doterana za svoj veliki dan.

Na "TikTok" profilu Loren Gambler osvanuo je video u kom  plačući pokazuje svojim pratiocima grešku, koju nije mogla da sredi.


- Otišla sam da uradim botoks brade za svoje venčanje i očigledno je nastala neka greška. Sigurno je malo botoksa dospelo u mišiće, jer sada ne mogu da se lepo nasmejem, već izgleda toliko neprijatno, kao da se smejem n"adole" - navodi Loren.

Kako dalje navodi, njena estetičarka je verovatno primetila problem i rekla da ga treba izjednačiti, ali se nije mnogo toga promenilo.

- Pokušala sam da zbijam šale na ovaj račun, ali mislim da više nije smešno. Ne mogu da prestanem da plačem, a svi prolaze i gledaju u mene kao da sam čudak. Svaki put je sve gore. Moj najsrećniji dan j za dva dana. Samo jednom se udajem, a izgledaću ovako - rekla je kroza suze.


Navela je da je taj dan radila i obrve i da je mislila da će se fino srediti.

Mlada se oglasila nekoliko dana kasnije, kada je obavestila pratioce da joj slike ipak nisu uništene.

- Prihvatila sam da neću izgledati normalno i da mi se  mnoge fotografije neće dopasti. Ali, predivno sam se provela i to je bio najveseliji dan u životu. Moj divni fotograf mi je predložio da se ponovo slikamo suprug i ja, kada mi ovaj efekat nestane i nisam mogla da budem srećnija. Izgledaću kao ljudsko biće ponovo! - govori Loren.

Glas javnosti/T02S

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR