Glas Javnosti

BILA JE MISICA ITALIJE, A ONDA JOJ JE DEČKO BACIO KISELINU NA LICE: Evo kako sada izgleda posle mnogih operacija! (FOTO)

Život
Autor: Glas javnosti

Italijanska misica Džesika Notari je nedavano na svom instagramu podelila rezultate poslednje u nizu operacija kojima se podvrgla, kako bi sredila nepravilnosti koje su nastale kada joj je dečko prosuo kiselinu po licu.

Bivši model, influenser i televizijska zvezda nije opsednuta plastičnim operacija iz hira, kao većina mladih devojaka današnjice. Ona se naime, samo trudi da svom licu pređašnji izgled, koje je imalo pre nesreće.

"Evo, da pokažem ovako. Bez previše reči. Sami procenite rezultat, a ja sam oduševljena. Toliko bola i patnje, ali vredelo je! Još uvek ima nesavršenosti, ali u poređenju sa onim pre, ovo je definitivno prekretnica", napisala je Džesika pored videa koji je podelila na svom instagram nalogu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GESSICA NOTARO (@gessicanotaroreal)

 

Ova lepotica je bila tri godine u vezi sa Horheom Edsonom Tavaresom. Iako su delovali kao skladan par, sve se preokrenulo 10. januara 2017. godine. 

Nju je te noći napao, ispred doma u kojem je živela, napao njen tada već bivši dečko Tavares. On joj je u lice bacio kiselinu, čime ne samo da joj je unakazio lice ožiljcima, već je u toj nesreći izgibila i vid na levom oku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GESSICA NOTARO (@gessicanotaroreal)

 

"Sigurno se krio među ostalim automobilima, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše", ispričala je svojevremno bivša misica.

Njen bivši dečko nije slučajno izabrao 10. januar za koban napad. Šest godina ranije baš na taj datum Džesikin mlađi brat se obesio. 

 

"Tavares je bio najveća ljubav u mom životu, uprkos izdajama i problemima u vezi zbog njegovih stavova. Ali dugo nisam mogla da ga napustim. Kada sam počela da jasnije vidim stvari, skupila sam snagu i odlučila da ga napustim. Rekao mi je: "Platićeš mi, ja ću ti uništiti život, a da te ne dodirnem prstom", ispričala je Italijanka na suđenju.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR