Glas Javnosti

Bila je jedna od najlepših plavuša Holivuda, mnogo se plašila da je muž ne ostavi! UNAKAZILA SE estetskim zahvatima, postala je bolesno zavisna

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Mnogi se pitaju kako je glumica izgledala pre estetskih korekcija.

Mnogi komentarišu da je Džoselin Vildenštajn potpuno unakazila lice estetskim zahvatima. Ova 82-godišnja glumica je postala sinonim za plastične operacije, a kako godine prolaze njeno lice je sve više deformisano. Sudeći po novim promenama, Džoselin ne planira da se zaustavi.

U čuvenom filmu "Žena mačka" je 90-ih glumila dublerku, nakon čega je Džoselin poželela da izgleda slično mački. Njen tadašnji suprug je takođe bio ljubitelj ove životinje. Takođe se pričalo da se plašila da je njen suprug, milijarder Alek Vildenštajn ne napusti. Međutim, glumica je jednom prilikom opovrgnula tračeve i rekla da je to učinila zbog sebe.

Uprkos velikim naporima da očuva brak, muž joj je bio neveran, a razveli su se nakon što ga je zatekla u krevetu sa 19-godišnjakom manekenkom. Proces razvoda bio je dugotrajan, a poznato je i da joj je suprug tada pretio pištoljem.
Kako je glumica iz filma Žena mačka izgledala pre plastičnih operacija

Međutim, nakon što ju je muž ostavio, glumica je ubrzo našla sreću kraj 30 godina mlađeg Lojda Klajna, sa kojim je često bila viđena u javnosti. Zanimljivo je i da se pre mnogo godina Džoselin našla na sudu, nakon što je svog partnera Lojda Klajna makazama isekla po licu i polila ga vrućim voskom.

Ipak, u javnosti je najviše prepoznatljiva po estetskim operacijama i mnogi smatraju da ju je u mladosti krasila prirodna lepota.


Na njenom licu su vidljivi ožiljci od višestrukih zahvata, uključujući i drastičnu rekonstrukciju očiju.

"Kada se pogledam u ogledalo, sebi sam prelepa. Imam lice tačno onakvo kakvo sam želela", izjavila je Džoselin jednom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR