ЗАТВОРЕНЕ границе: Мањи прелази ка Хрватској, БиХ и Републици Српској ван функције

granica

Foto:Pixabay

Од јутрос су из Србије ка Хрватској затворена три, а из БиХ, односно Републике ка Србији више граничних прелаза

Хина је јавила да је јутрос од 7 сати затворен прелаз Батина-Бездан, а затворени су и железнички прелаз Ердут-Богојево, као и речни прелаз Апатин.

Како се наводи, портпарол Полицијске управе Зоран Кон је рекао да службено обавештењено о разлозима затварања нису добили, па нису желели да коментаришу да ли је реч о мере превенције ширења вируса корона..

Напомиње се да се са хрватске стране саобраћај преусмерава на веће граничне прелазе.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске, пренела је РТРС, саопштили су да ће бити затворени гранични прелази Базиновци и замена у надлежности Теренске канцеларије Североисток са седиштем у Бијељини, затим Мост и Мокронизи у надлежности Теренске канцеларије Вишеград.

Затворен ће бити и погранични прелази Зворник и Бајина Башта - Скелани у надлежности Теренске канцеларије Зворник, док ће за саобраћај и даље бити отворени гранични прелази Љубовија - Братунац, Шепак, Мали Зворник и Каракај.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Министар унутрашњих послова Аустрије Карл Нехамер најавио је подршку у заштити границе од миграната за Грчку и земље Западног Балкана.

Поштовани читаоци, нови портал Гласа Јавности од данас је у етру, а пред нама је пробни период у којем ћемо тестирати све његове могућности.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета