ЗАТВОРЕНЕ границе: Мањи прелази ка Хрватској, БиХ и Републици Српској ван функције

granica

Foto:Pixabay

Од јутрос су из Србије ка Хрватској затворена три, а из БиХ, односно Републике ка Србији више граничних прелаза

Хина је јавила да је јутрос од 7 сати затворен прелаз Батина-Бездан, а затворени су и железнички прелаз Ердут-Богојево, као и речни прелаз Апатин.

Како се наводи, портпарол Полицијске управе Зоран Кон је рекао да службено обавештењено о разлозима затварања нису добили, па нису желели да коментаришу да ли је реч о мере превенције ширења вируса корона..

Напомиње се да се са хрватске стране саобраћај преусмерава на веће граничне прелазе.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске, пренела је РТРС, саопштили су да ће бити затворени гранични прелази Базиновци и замена у надлежности Теренске канцеларије Североисток са седиштем у Бијељини, затим Мост и Мокронизи у надлежности Теренске канцеларије Вишеград.

Затворен ће бити и погранични прелази Зворник и Бајина Башта - Скелани у надлежности Теренске канцеларије Зворник, док ће за саобраћај и даље бити отворени гранични прелази Љубовија - Братунац, Шепак, Мали Зворник и Каракај.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Pogledajte kakvo nas vreme očekuje do 26. aprila!

Bioskopi, kockarnice i dečji letnji kampovi ponovo od danas su otvoreni u Grčkoj u sklopu poslednje faze ublažavanja mera uvedenih da spreče širenje zaraze korona virusom.

Republička izborna komisija saopštila je da će izbori biti ponovljeni na 234 izborna mesta u sredu, 1. jula. Na tim biračkim mestima pravo glasa od 7.00 do 20.00 može da ostvari 203.012 glasača, navodi se u rešenju koje je RIK doneo na 161. sednici.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone