Glas Javnosti

NUĆI SMRŠAO 10 KILOGRAMA ZBOG ZDRAVSTVENIH PROBLEMA: "Okrenuo sam novi list"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Popularni reper Igor Panić Nući zbog zdravstvenih problema smršao je 10 kilograma za samo par meseci.

Reper Igor Panić (28), poznatiji kao Nući, morao je zbog zdravstvenih problema da se reši viška kilograma. Kako je otkrio, on nije bio ni na kakvom posebnom režimu ishrane, već je izbacio samo jednu vrstu hrane. Tako je smršao deset kilograma.


"Smršao sam deset kilograma zato što mi je zdravlje bilo upitno i morao sam da preduzmem neke mere, smanjio sam tu nezdravu hranu", rekao je Nući i dodao: "Za moju visinu imao sam mnogo kilograma, to se nije videlo, bilo je nekako raspoređeno, ali da nije zdravo, nije zdravo. Ništa ozbiljno jer sam na vreme okrenuo novi list", istakao je.


Zanimljivo je da je Nući pokrenuo privatan biznis - otvorio je restoran brze hrane, pa mu sigurno ne pada lako da se odriče svega što postoji kod njega u jelovniku. On je nedavno zgrozio je javnost snimkomu kojem je jeo u krevetu, ali i sa njega. Na spornom snimku koji je naišao na osudu, može se videti poznati reper kako leži u krevetu, dok je jorgan prekriven hranom. Igor je potom uzeo tubu sa kečapom i posipao po posteljini, a onda pomfrit umakao u isti i jeo. "Ok, užas", "Krmak", "Veprina alava", "Ti si sad kao pametan", "Grozno", bili su samo neki od komentara.


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR