Glas Javnosti

Najpoznatiji plus sajz model Ešli Grejem puca od seksipila na londonskoj Nedelji mode (FOTO)

Moda
Autor: Glas javnosti

Plus sajz manekenka Ešli Grejem pojavila se u veš-haljini na Nedelji mode u Londonu!

Nedelja mode u Londonu završava se danas i obeležila je neverovatne modne senzacije i poznate zvezde. Donela nam je nove trendove, savete, ali i šokantna modna izdanja. Jedna od zvanica koja je privukla pažnju bila je i plus sajz manekenka Ešli Grejem koja prkosi svim pravilima modne industrije - između ostalog ne poseduje tanak struk i "savršene" mere.


Ovoga puta nije došla sama, već u pratnji supruga Džastina Ervina. Zajedno su uskladili modne kombinacije i došli u crnom. Za razliku od Džastinovog opuštenog stila, Ešli je prikazala suvu eleganciju sa provokativnim prizvukom.


Pojavila se u takozvanoj veš-haljini. Ispod providnog crnog tila koji je predstavljao kostur haljine, nazirao se crni veš. A sve to je oblikovoa kožni crni korset. Pri svakim pokretu til je lepršao dok je Ešli koračajući u providnim sandalama isticala svoj se*sepil i ogromnu dozu samopouzdanja.


Foto: instagram/printscreen

Podsetimo, titulu najse*sipilnije žene za 2023. godinu odnela je upravo Ešli Grejem, iako je u više navrata bila na meti kritičara zbog svoje kilaže koja je u jednom trenuntku iznosila 92 kilograma. Ona jednostavno ne mari i oseća se savršeno u svojoj koži. Kako je prestižan magazin Maxin napisao "Ešli je dašak svežeg vauduha u modnoj industriji, što dokazuje da lepota dolazi u svim oblicima i veličinama".

Glas javnosti/M01S



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR