Glas Javnosti

ZDRAVLJE PA TURNEJA: Biber privremeno prekida svetsku turneju zbog bolesti

Zabava
Autor: Glas javnosti

Američki pevač Džastin Biber najavio je da uzima pauzu i privremeno prekida svoju već odlaganu svetsku turneju Justice World Tour zbog zdravstvenih problema.

Muzičar je na Instagramu napisao da je šest nastupa uživo, koje je odradio nakon što mu je ranije ove godine dijagnostifikovan Remzi Hantov sindrom „uzelo danak“.

„Prošli sam vikend nastupio na muzičkom festivalu Rock In Rio i dao sam maksimum ljudima u Brazilu“, napisao je Biber, dodavši da ga je „iscrpljenost dotukla“.



Nakon što se savetovao sa svojim lekarima, članovima porodice i tima, pevač je obožavaoce obavestio da mu je zdravlje prioritet u odnosu na turneju.

“Sada ću napraviti pauzu od turneja. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i ozdravim“, napisao je.

Zahvalio je obožavaocima na podršci i molitvama koje su mu uputili, poručivši im – „sve vas jako volim!“

Biberova turneja već je odložena ranije ove godine, jer su pevač i članovi njegovog tima bili pozitivni na kovid-19, zbog čega je svetska turneja konačno započela u martu.

Do marta 2023. ima 70 zakazanih koncerata u Južnoj Americi, Aziji, Australiji, Novom Zelandu i Evropi.



Pevač nije objavio kad bi mogao da se vrati na pozornicu, a ni njegovi publicisti novinarima još nisu odgovorili na zahtev da objave pojedinosti.

U aprilu je kanadski pevač otkrio da mu je dijagnostifikovan Remzi Hantov sindrom koji karakteriše paraliza jedne strane lica, prenosi N1.

Zbog oporavka je bio primoran da otkaže nastupe do daljeg. Tada je objavio video snimak na Instagramu na kojem se vidjelo da mu je jedna strana lica paralizovana, no fanovima je poručio da mu samo treba vremena za oporavak.

Biber je s 13 godina postao pop zvezda s nizom pesama od kojih su mu neke donele globalnu slavu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR