Glas Javnosti

Rijana otkrila grudi, pa razljutila vernike!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Američka pevačica Rijana, lepotica sa Barbadosa, pozirala je za naslovnicu novog izdanja magazina "Interview" i opasno razljutila brojne pratioce na društvenim mrežama!

Rijana je, naime, pozirala odevena kao časna sestra, a njene otkrivene grudi bile su u prvom planu!
Ispod fotografije ostavljeno je stotine komentara, očigledno vernika, kojima je Rijanin stajling bio neprimeren.


"Nepoštovanje hrišćanstva! Previše se otvoreno pokazuje", "Musliman sam, ali mislim da je ovo ponižavajuće", "Ismevaš hrišćanstvo, kao i obično. Da li bi ismevala islam? Ne. Zašto onda ismevaš hrišćane?", "Šta ti je na umu? Neka ti Bog oprosti", samo su neki od komentara.
Ovo nije prvi put da se RIjana "poigrava" s verom. Na MetGala večeri pre nekoliko godina pojavila se u kostimu kao Papa, što je i tada izazvalo slične komentare.



Pevačica je u intervjuu, između ostalog, govorila o svom partneru, reperu ASAP Rockyju s kojima ima dva sina - RZA i Riota. Priznala je na početku nije bila sigurna da li je on pravi muškarac za nju.


- Samo sam pustila da se desi sve što je trebalo da se desi. Naša veza je bila kao cvet. Mislila sam ili će umreti ili će procvetati. Pustila sam da sama odluči - ispričala je i istakla. a sad želi još dece s njim, ali da to zavisi od Boga. 

- Ne znam šta Bog želi, ali ja bih pristala na više od dvoje" - rekla je Rijana. 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR