Glas Javnosti

Demi Mur otkrila nove detalje o zdrastvenom stanju Brusa Vilisa ​

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Iako su se razveli pre više od dve decenije, Brus Vilis i Demi Mur ostali su bliski, a tokom nedavne promocije serije "Feud: Capote vs. Labudovi", glumica je podelila najnovije vesti o zdravstvenom stanju svog bivšeg supruga.

"Mislim da mu je, s obzirom na sve stvari, zaista dobro. Reći ću ono što kažem svojoj deci, a to je da je važno da budem tu za njega", izjavila je Mur tokom gostovanja u emisiji "Good Morning America".

Iako su razveli putem prešli davne 2000. godine, Brus Vilis i Demi Mur održali su veoma bliske odnose, posebno zbog svoje troje dece - Rumer, Skaut i Talule, koje su dobili tokom 13-godišnjeg braka.


Podsećamo, u martu 2022. godine, porodica Brusa Vilisa saopštila je da mu je dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajeni oblik demencije koji uzrokuje promene u ponašanju, ličnosti i govoru.

Izvor blizak porodici glumca nedavno je izjavio da porodica izražava zabrinutost u vezi sa preostalim vremenom.

"Brus ima dobrih i loših dana, ali u poslednja dva meseca bilo je mnogo više loših nego dobrih dana", izjavio je izvor za Ju-Es Vikli. Glen Gordon Karon, koji je nedavno posetio Vilisa, izjavio je da se bolest glumca značajno pogoršala.


"Osećam da on zna ko sam ja samo u prva tri minuta razgovora. Više ne priča, ranije je bio strastveni čitalac, a sada je odustao. Sve te jezičke veštine više nisu dostupne. Kad si sa njim, znaš da je Brus i zahvalan si što je tu, ali u njemu više nema radosti da živi", rekao je Karon.


Glas javnosti/I01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR