Glas Javnosti

Slavica Ćukteraš o drami sa bivšim mužem

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica vrlo emotivno podnosi skandal

Pevačica Slavica Ćukteraš nedavno se našla u jeku skandala kada je njen bivši muž Vladimir Avramov zatražio pred sudom starateljstvo nad ćerkom Viktorijom. Iako je posle razvoda naslednica ostala sa majkom, koja je više puta isticala da bivšem suprugu nema šta da zameri kada je reč o očinstvu, Avramov sada želi da Viktorija živi sa njim, ocenjujući Slavicu kao "nemarnu majku".

 

- Ja mislim da je normalno da negde dete bude uz mamu. Nije normalno da se dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje, gde se mama ne pita ništa! - rekla je Slavica na ivici suza, pa dodala:

- Mislila sam da ću jednog momenta totalno da se slomim, i fizički, i psihički, i emotivno - dodala je pevačica. 

Pevačica jako teško podnosi situaciju kroz koju trenutno prolazi, s obzirom na to da već duže vreme ima probleme sa bivšim mužem. Podsetimo, ona je Vladimira letos prijavila policiji zbog pretećih poruka koje joj je slao, te priznala da to dugo traje, ali da nije želela da reaguje zbog medijske pažnje kojoj su izloženi.

 - Kad me nazove nepodobnom mamom, ima pravo da to radi! Ima pravo svako svašta da traži. To me je, naravno, u prvom segmentu pogađalo. Iskažem sve kroz suze - navela je Slavica.

Glas javnosti /D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR