Glas Javnosti

SAŠA MATIĆ PONOSAN NA SVOJU ĆERKU : Prvo je njemu saopštila da je zaljubljena

Estrada
Autor: Glas javnosti

Saša Matić nikada nije krio koliko je ponosan na svoje ćerke

Saša Matić sa svojim ćerkama ima veoma otvoren odnos. Tako je svojevremeno otkrio da je ćerka Aleksandra prvo njemu saopštila da je zaljubljena i da ima dečka.

Ćerka Saše Matića već neko vreme srećno je zaljubljena. Njena veza je veza na daljinu jer potencijalni pevačev zet živi u Crnoj Gori, ali u njihovom slučaju kilometri definitivno nisu prepreka.

Starija ćerka Saše Matića nikada nije prezala da ocu kaže sve što ima, baš kao ni njena mlađa sestra Tara, a u jednom intervjuu Saša je otkrio da je njegova supruga stroži roditelj.

FOTO: instagram printscreen

– Kod mene sve može. Žena krene negde na put, ostajemo nas troje i ćera kaže: “Tata, od sutra žurka”. Dođu njihovi drugari, ja s njima otvoreno, pitam ih za simpatiju, sve pričaju sa mnom – rekao je jednom Saša u emisiji “Realna priča”.

– Mislim da su ponosne što sam im tata, ali to nikada u školi nisu isticale. I dan-danas su takve. Evo, na primer, Aleksandra sada ide u Crnu Goru kod dečka, ali nikada se ne bi pozvala na mene kada joj dam kontakt da neke stvari na aerodromu krenu lakše. Ni jedna ni druga nisu takve – rekao je Saša tada, otkrivši da je njegova ćerka zaljubljena i da vreme često provodi kod dečka u Crnoj Gori.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR