Glas Javnosti

VUK KOSTIĆ NAPUŠTA BEOGRAD! Sa njim kreće još jedan glumac, posvetiće će sasvim drugom poslu (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Glumac Vuk Kostić u novembru je proslavio 42. rođendan, a u decembru oboležio veliki jubilej, 20 godina, pozorišne predstave Velika drama u Narodnom pozorištu, u kojoj igla jednu od glavnih uloga, u kojoj tumači Crnogorca Milorada Vučića, koji emigrira iz rodne Crne Gore u Vojvodinu.

Domaća publika dugo očekuje petu sezonu serije "Ubicem mog oca", koja će početi da se prikazuje posle Božića, 8. januara.

Vuk naglašava da se mnogo puta u javnosti „opekao“ pričajući o emotivnom životu, pa u poslednjih nekoliko godina to izbegava, ali zato jeza Story, podelio svoje viđenje današnjih muško-ženskih odnosa, otkrio svoj „plan za povlačenje“ i kako bi voleo da ima porodicu.

Poznat je po odlasku u lov i ribolov, kao i veliki ljubitelj crnogorske obale. 

Izgleda da se umorio od života na betonu, pa Vuk ima u planu da bude profesor glume, zajedno sa kolegom Vojinom Ćetkovićem.

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo. Sa Vojinom Ćetkovićem imao sam plan da kupimo neku konobu, odnosno kućicu i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta.

I Vojin Ćetković veći deo godine ne živi u Beogradu. Glumac je nedavno kupio imanje u Čortanovcima, gde provodi vreme sa suprugom Slobodom Mićalović.

Vuka i Slobodu gledaćemo od jeseni u nastavku seriji "Ubice mog oca 5", a Ćetkovića i njegovu ženu u drugoj sezoni "Tajni vinove loze".

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR