Glas Javnosti

VRAĆA SE DŽEK SPEROU: Džoniju Depu se smeši novi ugovor vredan 300 miliona dolara

Zabava
Autor: Glas javnosti

Džoni Dep bi trebalo da se vrati u "Pirate sa Kariba" i pregovara sa "Diznijem" o poslu vrednom čak 300 miliona dolara, prenosi "Dejli mejl".

Izgleda da Depu od suđenja protiv bivše supruge Amber Herd sve ide od ruke, a to što je "pobedio" Herd na višenedeljnom suđenju je samo jedna u nizu dobrih stvari koji idu Džoniju na ruku.

I dok Amber "propada", pa je skoro niko više ne pominje, glumac je sada u pregovorima sa "Diznijem" o poslu vrednom 300 diliona dolara, tačnije o povratku u "Pirate sa Kariba".

"Došli su do glumca pre suđenja i pitali ga da li bi bio zainteresovan da se vrati u još jedan, eventualno dva filma o piratima", rekao je izvor blizak glumcu za strane medije.

Izvor je dodao da je u toku još jedan projekat za "Dizni Plusa".

"Dogovor je navodno da se Džoni Dep vrati kao Džek Sperou u "Pirate sa Kariba 6" i spin-off "Dizni Plus" seriji o ranom životu kapetana Crnog bisera", dodao je izvor.

 Ovi pregovori su došli nakon četiri godine od izbacivanja Depa iz nastavka filma o piratima.

Dep je ranije rekao da više neće da radi sa "Diznijem" nakon što je izbačen iz šestog filma o piratima. Njegov pravni tim tvrdi da je Dep izgubio isplatu od 22 miliona dolara nakon što je Herdova 2018. objavila tekst u "Vašington postu" koji nije identifikovao Depa, ali ga je jasno označio kao nasilnika u porodici.

A da li će se Džoni Dep zaista vratiti na male i velike ekrane kao kapetan Džek Sperou, ostaje da vidimo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP