Glas Javnosti

VOJAŽOVA MAJKA JE PRAVA LEPOTICA (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Mladi pevač je objavio sliku sa majkom i sada shvatamo na koga je povukao dobar izgled.

Vojaž danas važi za jednog od najpopularnijih pevača mlađe generacije. Medijima je na početku karijere bio interesantan i zbog toga što je detinjstvo ovog mladog umetnika bilo obeleženo ubistvom nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića. Njegov otac bio je jedan od Đinđićevih telohranitelja.

„Kada je moj otac ranjen, moja porodica i ja smo morali da bežimo u Francusku. Kao dete sam preživeo stvari koje mogu da se vide samo na filmu i to je traumatično iskustvo za jednog klinca. U Srbiju sam se vratio kada sam imao osam godina“, rekao je jednom prilikom Vojaž.

I dok se mnogo puta pisalo o njegovom ocu, njegovoj karijeri, ali i o vezi sa bivšom devojkom Breskvicom, javnost nije imala toliko prilike da vidi kako izgleda njegova majka, sve do sada.

Vojaž je objavio fotografiju sa mamom. Pažnju je ukrala upravo ona, i to širokim, blistavim osmehom.

View this post on Instagram

A post shared by Жана (@zveruovic)



Posebno mesto u njegovom životu zauzima upravo njegova majka Žana, koja mu je bezuslovna podrška u svemu. Mnogi kažu da je od nje nasledio prelep osmeh po kojem ga prepoznaju.

„Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrednostima koje posedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvek poštovati žene. Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svetu“, napisao je Vojaž ispod slike sa majkom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR