Glas Javnosti

Zvezda serije "Mešoviti brak" i model Plejboj časopisa promenila život iz korena

Zabava
Autor: Glas javnosti

Marija Jakšić je publiku osvojila u filmovima „Mala noćna muzika“, „Kordon“ i „Mi nismo anđeli 2“, a posebnu popularnost je stekla u seriji „M(j)ešoviti brak“.

Osim ulogama koje su se nizale, posebnu pažnju je na sebe skrenula kada se potpuno gola slikala za „Plejboj“. Mariju smo mogli da vidimo i u spotu Vlada Georgijeva „Žena bez imena“, a oprobala se i kao voditeljka.
Na vrhuncu slave donela je odluku da napusti Srbiju, a već godinama Marija živi u Indiji, gde se i udala, te odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi – jogi.
„Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja“, rekla je Marija jednom prilikom.

 

Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini deli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svetski poznat učitelj joge. Njih dvoje su dobili sina kojem su dali ime – Tesla.


Marija je na BK univerzitetu završila glumu u klasi Radeta Markovića. 2007. godine prestaje sa glumom i kreće da se bavi humanitarnim radom, a pomagala je i deci bez roditeljskog staranja i onima sa posebnim talentom.



Glas javnosti/N02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR