Glas Javnosti

ZORANNAH OTKRILA KAKO JE UPOZNALA DEČKA FUDBALERA: "Mogla sam da završim mrtva, silovana, kidnapovana"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Na prvo slušanje pomislili bi da je izmišljotina

Influenserka Zorana Jovanović, koja se proslavila kao Zorannah, skoro punih godinu dana uživa u ljubavi i zajedničkom životu s holandskim golmanom Elojem Rumom. Sa njegovom ćerkom Lalom, za koju je od samog starta znala, a koju je on dobio u prethodnoj vezi od nešto više od decenije, u odličnim je odnosima. Ono čime takođe voli da se pohvali je da je on opčinjen njenim ljubimcem Aspenom, koji živi sa njima.


Zorannah i Eloj su se, inače, upoznali na izvesnoj aplikaciji za upoznavanje koja je osmišljena za poznate i, što ona kaže, „ljude visokog kalibra", a koju je sportista u tom trenutku gotovo tek počeo da koristi, objasnili su udruženim snagama u njenom najnovijem vlogu na Jutjubu. Ona je, sa druge strane, istu koristila godinama (od oko 2015, s pauzom dok je bila u vezi) jer je, kako je istakla, sigurnost korisnika prioritet - postoji vrlo pristojna mesečna pretplata, treba vam poziv da bi joj se pridružili, ništa ne može da se printskrinuje i svaki profil povezan je s Instagramom vlasnika, pa svi u okviru nje vrlo dobro znaju s kim razgovaraju.

Na toj aplikaciji koju nije imenovala dobija se po 10 profila "za svajpovanje" na dan. On, međutim, nije želeo da bilo šta prepušta sudbini - čim je naišao na njen profil doplatio je izvesnu manju sumu (oko pet dolara) i poslao joj opširnu poruku. Prema njegovim rečima, pored lepote "kroz radar" mu je prošlo i njeno poreklo. Žene sa Balkana prilično su ga dotad intrigirale, ali nijedan od kolega s korenima odavde nikada ga nije "upoznao ni sa jednom, pa se oprostio od tog sna".


"Imao sam dosta saigrača s Balkana i uvek sam bio u dobrim odnosima s njima... I mislim da su  žene s Balkana prelepe, pa sam bio u fazonu hej, upoznaj me s nekom, ali niko mi nije pomogao. Odustao sam. Kad sam otvorio profil (Zoranin) video sam Beograd, nju, psa, pa sam joj pregledao fotografije i u bikiniju (osmeh) Onda (na profilu) možete da ostavite „lajk"... Ali nisam želeo da rizikujem, možeš to i prevideti. Skoknuo sam joj do Instagrama, pa nisam želeo ni da joj tek tako upadnem u de-emove i onda sam sročio jednu lepu poruku na aplikaciji, udelio joj kompliment... Nije da je posebno upalilo (jer se „uhvatila" za Ohajo)", govorio je na njenom Jutjubu on.

Jovanovićeva, naime, "ni pet para nije dala" za njegove komplimente. Jedino što je primetila bilo je da je Eloj stacioniran u Kolumbusu i to nije mogla ni da smisli, jer kada je nekada davno boravila tamo, nikako joj se nije dopalo.

U trenutku kada joj je on pisao, ona se nalazila u Majamiju kod drugarice i odgovorila mu je rečima poput:

"Hvala, a šta kog đavola radiš u Kolumbusu?!", čime je on bio prilično zatečen, jer nije očekivao oštar odgovor.

Ušli su u razgovor i tome više nije bilo kraja. Non-stop su se dopisivali, prešli su ubrzo na Vocap, pa su se čuli, sve sa namerom da se u nekom trenutku i vide.


Nekolicinu dana unapred kada se ona posvađala sa suprugom drugarice kod koje je boarvila, pa otišla u obližnji smeštaj, a Eloj poslovno u Argentinu, uvidevši koliko je ljuta i nervozna zbog svega tokom jednog od razgovora ponudio joj je ni manje, a ni više, nego da ode kod njega kući i sačeka ga tamo

"Možeš da odeš kod mene kući, ako ne želiš da ostaneš u Majamiju. Nema nikoga. Kazaću ti gde je ključ i kako da uđeš unutra..." - prisećala se Zorannah, koja mu je onda kazala onu čuvenu "nemoj to dva puta da mi kažeš".


Međutim, ono što je i ljudima iz njihovog okruženja kasnije bilo čudno - on se nimalo nije šalio, a i ona je očito bila u redu sa time da se prepusti sudbini. Imali su, kažu, veoma jaku bazu, verovali su jedno drugom dovoljno da takav predlog ne deluje strašno.

"Tamo je parkiran "lamborgini", kuća je puna satova, firmirane garderobe, obuće... I ti puštaš nekoga koga ne poznaješ. A ja... Slećem usred ničega. Ohajo je broj jedan kada je trafiking u pitanju, mogla sam da završim mrtva, silovana, kidnapovana, Boga pitaj šta sve ne. Nije toliko strašno i taj kraj jeste miran ali...", pričali su onda, posle toga što joj je pomogao da s njegovom karticom uzme kartu u jednom pravcu, a takođe na neviđeno, jer njena odavde nije mogla da joj plati let iz izvesnih razloga.


Osim ključeva od kuće, takođe, Eloj je Zorani otkrio i gde su mu ključevi od njegovih skupih kola, ne bi li ona mogla da ode do prodavnice po namirnice, ali i pojedine stvari za higijenu (što mu nije rekla, jer je bilo „ono doba meseca"). Dogovor je potom bio da ga ona sačeka kroz par dana pošto sleti, pa odveze pravo na trening kom se nije nadao, jer je trebalo veoma rano da dođe u Kolumbus.

"Ustala sam deset minuta pre nego što je trebalo da krenem po njega na aerodrom i stvarno nisam mogla ni da se šminkam. Otišla sam da ga pokupim, on je ušao u automobil i... Sve je išlo tako prirodno", komentarisala je i dalje na engleskom ona, kako bi i on razumeo o čemu se radi, te učestvovao u priči.


"Imao sam utisak kao da te već znam, a nikad se u stvari nismo videli (dotad)", nadovezao se Rum, kog nema ko nije pitao na tom treningu ko to vozi njegova kola i tome slično.

Narednih deset dana proveli su zajedno, nakon čega je usledila kraća pauza jer se ona vratila za Majami, pa svojoj kući. Kako je „ostala u njegovoj vremenskoj zoni" nastavili su konverzaciju kao da se nisu ni rastali, pa su se zatim i dogovorili da se ona vrati, jer se najpre njoj to onda činilo kao logično rešenje uzimajući u obzir i poslovne obaveze.


Po povratku jednom prilikom i tokom razgovora kazala mu je kako „će se prosto spakovati i otići kući". On je na to imao reakciju koja je blogerku oborila sa nogu.

"Pogledao me je tako zbunjeno i kao: Kakvoj kući, ovde si kod kuće", pamti Zorannah kao da je juče bilo i par nedelja unapred započeli su zajednički život, a ostalo je istorija. 


Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR