Glas Javnosti

Teya Dora otkrila koji broj je dobila za nastup na Evroviziji: Fanovi u šoku

Zabava
Autor: Glas javnosti

Brojni fanovi širom sveta, kivni su zbog ove odluke, ali kako ističu "spremni su pakleno da glasaju za nju"

Evrovizija 2024 će se kao i svaka prethodna sastojati od dve polufinalne i jedne finalne večeri. Polufinala će se održati 7. i 9. maja, dok će se veliko finale održati 11. maja 2024. godine.

Nas će na ovom prestižnom takmičenju predstavljati mlada pevačica Teodora Pavlovska, Teya Dora, koja em što je napisala hitove mnogim našim velikim zvezdama, postala je i planetarno poznata, hitom "Džanum".

Teya će Srbiju predstaviti numerom "Ramonda", a ona je putem svog Instagrama objavila fotku, gde vidimo da će u prvoj polufinalnoj večeri, odnosno 7. maja nastupati pod rednim brojem 2.

- Volim ovo zapravo - napisala je Teya uz emotikon ljubičastog srca, koji aludira na cvet lila ramondu, o kojoj ona i peva.


Pozicija pod kojom će Teya Dora nastupati, poznata je kao "mesto smrti", jer svega 25% onih koji su nastupali do sada pod ovim brojem, prošli su dalje. Ozbiljna polemika nastala je putem mreža, zbog ovog "ukletog" broja, a ovo su samo neki od komentara:

"Zašto mrzite Srbiju?", "Srbija druga? U redu, spremni smo pakleno da glasamo za nju" Ovo je rat!", "Bolje vam je da Srbija uđe u finale", "To što je Srbija druga je tako nepotrebno".


Foto: instagram

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR