Glas Javnosti

ČARLI ŠIN OTVORIO DUŠU: Trezan sam šest godina, ovaj trenutak me je naterao da se promenim

Zabava
Autor: Glas javnosti

U nedavnom intervjuu za časopis Pipl, Čarli Šin je s ponosom izjavio da je trezan od 2017. godine.

"Sledećeg meseca će biti šest godina otkako sam trezan. Sada imam vrlo stabilan način života. Kao samohrani otac, sve se vrti oko podizanja mojih 14-godišnjih blizanaca, Maksima i Boba", istakao je.

Osim sinova koje ima s bivšom Bruk Muler, 58-godišnji glumac takođe ima kćerke Sem (19) i Lolu (18) s bivšom suprugom Denis Ričards. Odlučujući trenutak s jednom od kćerki bio je presudan za Šinovu odluku da napravi životni preokret.


"Tog jutra sam zaboravio da moja ćerka ima sastanak, na koji sam joj obećao da ću je odvesti, ali nisam bio trezan. Morao sam zamoliti svog prijatelja Tonija da nas odveze. Iako smo je odveli na vreme, slomilo mi je srce što nije bila u mom automobilu, znala je da nisam vozio. Kad sam se vratio kući, razmišljao sam o tome celog dana, a sledećeg jutra jednostavno sam odlučio stati", priznao je.

Ova transformacija postignuta je usmeravanjem pažnje na male ciljeve. "Prvog meseca sam pokušao biti trijezan samo mesec dana, da vidim kako će to uticati na mene i moje odnose s najbližima. I da, osećao sam se bolje. Odlučio sam da probam još mesec dana. A onda sam stekao zamah."


Čarli Šin sada počinje dan rano, oko 4:30 ili 5 ujutru, vežba, prati vesti, odgovara na mejlove, a zatim pomaže deci u jutarnjoj rutini. "To je sada moj život", objasnio je.

Takođe, nedavno je bio gostujući u novoj seriji reditelja Čaka Lorea. Treba napomenuti da je pre 12 godina došlo do javnog sukoba između njega i Lorea, što je rezultiralo Sheenovim otpuštanjem iz serije "Dva i po muškarca".


Ovaj trenutak smatra velikom greškom, priznavši da je trebalo drugačije postupiti i preuzeti odgovornost za situaciju. "Postojalo je 55 različitih načina na koje sam mogao postupiti u toj situaciji, a ja sam odabrao broj 56. To je bio očajnički djetinjasti potez, mislim da je bilo povezano s problemima s drogom", otkrio je.

Glas javnosti/I01H 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR