Glas Javnosti

Verila se bivša žena Elona Maska: Sa njim je bila u braku dva puta

Zabava
Autor: Glas javnosti

Kako piše Dejli Mejl, nekadašnja žena milijardera, koja se za njega udavala čak dva puta, uskoro će ponovo stati na ludi kamen

Bivša supruga Elona Maska Talula Rajli verila se za svog dugogodišnjeg partnera, glumca Tomasa Brodija-Sangstera, kog pamtimo kao dečaka Sema iz filma "Zapravo ljubav".

Kako piše Dejli Mejl, nekadašnja žena milijardera, koja se za njega udavala čak dva puta, uskoro će ponovo stati na ludi kamen.
A ono što je posebno interesatno je da je Talula vest o tome da se verila objavila na Tviteru, kompaniji u vlasništvu Maska.

- Veoma smo srećni da podelimo sa vama da smo se posle dve godine zabavljanja, Tomas Brodi Sangster i ja verili - napisala je ona ispod zajedničke fotografije.
Talula se za investitora i milijardera udavala čak dva puta. Prvi put su to uradili 2010. godine, a razveli su se 2012., a ponovo su se venčali 2013. i razveli 2016. godine.
Tomasa je upoznala na snimanju filma o "Sex Pistolsima" u kojem oboje glume, a vezu su započeli pre dve godine, ali su na početku skrivali od javnosti. 

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR