Glas Javnosti

VEDRANA RUDAN odgovorila na "SVAĐU" koju je imala sa KILIBARDOM: "Izvinjavam joj se, nisam htela namerno da je uvredim"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Marija Kilibarda ugostila je u emisiji Vedranu Rudan koja je promovisala svoju knjigu, a ubrzo je razgovor između njih dve postao nelagodan.

U jednom trenutku je Rudan pitala voditeljku "Niste našli nikoga da vas oplodi? zbog čega je dobila oštre osude na društvenim mrežama. Zbog cele histerije odgovorila je putem svom bloga, a njenu izjavu prenosimo u celosti:

- Za one koji ne znaju, ima li takvih, bila sam u Beogradu da promovišem knjigu "Doživotna robija". Ne znam na kojim sve televizijama nisam bila. Svi su moji nastupi odjeknuli jer su tabloidi i portali ludi za vađenjem rečenica iz konteksta i bombastičnim naslovima...

... Odjeknuo je i "sukob" moje omiljene "voditeljke" i mene. Na portalima je to bila svađa, samo nas dve znamo kako se dobro zabavljamo.

Dok ovo pišem umirem od smeha, to mi se ne dešava često, prisećam se svog gostovanja u emisiji Marije Kilibarde. Kako se emisija zove? Guglajte.

Za one koji ne znaju kako izgleda nastup na televiziji, evo, kratko. Šofer te doveze do zgrade. Tamo te čeka ili ne čeka osoba koja te otprati u "šminkernicu". U "šminkernici" rade žene koje znaju sve i imaju mišljenje o svemu...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR