Glas Javnosti

VASKO ŽABATA STIŽE U BEOGRAD: Bugarska senzacija kod nas, uživo ćete uživati

Zabava
Autor: Glas javnosti

Orkestar Kamčija poznat po hitu „Kombajna vršačka“, odnosno popularno „Vasko Žabata“, biće specijalni gosti na koncertu zagrebačkih pank folkera Brkova 7. oktobra u Hangaru luke Beograd.

Brkovi su na svojoj fejsbuk strani najavili svoj „prvi samostalni koncertu u Beogradu nakon četiri godine“, i gostovanje bugarskog narodnjačkog orkestra, čija je pesma „Kombajna vršačka“ posle osam godina bitisanja na jutjubu nedavno zahvaljujući Tiktoku i drugim društvenim mrezama postala viralni fenomen u regionu i šire.


Šaljiva pesma i spot, u kojoj se pominju kao zabavljač gostiju gitarista Vasko Žaba, uz prizore poljoprivredne idile u Bugarskoj, samo tokom avgusta je sa oko tri miliona pregleda prestigao šest miliona, uz brojne komentare pretežno iz Srbije.

Poslednjih dana pored komentara iz našeg regiona primetan je dolazak novih komenatora iz Turske, Grčke, Rumunije, ali i zemalja širom planete, od kojih mnogi navode da ih je doveo Tiktok do pesme čije stihove ne razumeju, aii m se svejedno sviđa njen vedar duh.

Pesma je na društvenim mrežama i jutjubu doživela brojne duhovite prenamene, pa je napravljeni klipvi u kojma uz „Vaska Žabatu“ igraju američki reper Snup Dog, glumac DŽon Travolta i filmski junak Borat, ili ga slušaju junaci serije „Brejking bed“ i čak Pepa Prase.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR