Glas Javnosti

UMESTO U FILM SVI SU GLEDALI U NOVU BIKOVIĆEVU DEVOJKU: Crnogorka Ivana Malić (25) zavela Miloša (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Na sinoćnjoj premijeri filma "Južni vetar" izgleda da je više bilo interesoavnja za novu devojku Miloša Bikovića nego za samo filmsko ostvarenje. Par su uhodili fotoreporteri, a trebalo je veoma malo vremena da se njoj sazna gotovo sve.

Glumac Miloš Biković na premijeri "Južnog vetra" pokazao je novu devojku Ivanu Malić (25).

Biković cupika, insta 

Miloš i Ivana su tokom sinoćnje premijere nosili maske zbog čega nismo u potpunosti bili u prilici da vidimo glumčevu izabranicu, ali danas su isplivale Instagram slike dugonoge lepotice.

Ivana dolazi iz Crne Gore i mlada je pravnica, a na njenom profilu na Instagramu mogu se videti slike sa raznih destinacija, te je evidentno da lepa Ivana voli da putuje i uživa.

Biković devojka, insta 1 

Ivana je inače prva devojka koju je Biković prikazao u javnosti nakon raskida s Ruskinjom Arinom Vološinom, koja je prošlog leta otkrila da je raskinula s njim jer je glumac, prema njenim rečima, egocentrik koji misli samo na sebe.

„Vi znate da ja tako nešto nikad ne komentarišem. Moja politika ponašanja u medijima je takva bila od početka i takva je do dan-danas, a to je da ja o svom životu ne govorim, niti to komentarišem, zato što smatram da čovek treba da pažnju dobije kvalitetom i radom, a ne skandalima, izlascima ili iznošenjem prljavog veša u javnost“, jasan je bio Biković, koji je ovim stavio tačku na epizodu s bivšim devojkama.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR