Glas Javnosti

Ulaznice za Pesmu Evrovizije u prodaji od sledeće nedelje: Evo i po kojoj ceni

Zabava
Autor: Glas javnosti

Narednog utorka u 10.00 časova po počinje prodaja karata za Pesmu Evrovizije 2024. koja će se održavati od 6. do 11. maja u švedskom gradu Malmeu. Organizatori su odlučili da krenu sa prodajom ulaznica počnu ranije nego inače, a transakcije će se obavljati preko Ticketmaster platforme.


U ponudi je ukupno devet događaja od ponedeljka do subote, kada je zakazano veliko finale u Malme areni. Cene ulaznica kreću se od 13 evra za generalnu probu za prvo i drugo polufinale, do najmanje 75 evra za finale uživo. Najskuplje ulaznice za finale u Malme areni (bez VIP paketa) koštaju 332 evra.

"Sjajan je osećaj pozvati vas sve na Evrovizijsku nedelju u Malmeu u maju. U ponudi je ulaznica za devet nastupa, tako da će veliki broj ljudi imati priliku da vidi koncert uživo u sali",  rekla je Eba Adilson, izvršna producentica Pesme Evrovizije 2024.
 


Malme je neočekivano izabran za domaćina 68. Pesme Evrovizije u konkurenciji favorizovanog Štokholma i još šest švedskih gradova, a posle pobede švedske zvezde Lorin i njene pesme Tattoo na ovogodišnjem takmičenju u Liverpulu.


Malme, koji se nalazi na južnoj obali Švedske, izabran je za domaćina godišnjeg muzičkog takmičenja nakon žestokog procesa nadmetanja, nakon pobede švedske zvezde Lorin na ovogodišnjem takmičenju u Liverpulu.


Pevačica rođena u Štokholmu trijumfovala je svojom pesmom „Tattoo“, a Velika Britanija je bila domaćin umesto pobednika iz 2022. Ukrajine, koji nisu mogli da budu domaćini zbog invazije Rusije koja je u toku. Lorin je druga takmičarka koja je dva puta pobedila na pesmi Evroviziji – prvi put je pobedila pre više od decenije 2012. godine, sa svojom hit pesmom „Euphoria“.

Karte su u prodaji od utorka, tako da je to prilika da kupite nezaboravan i jedinstven božićni poklon“, rekla je Eba Adilson, izvršna producentica Pesme Evrovizije 2024.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR