Glas Javnosti

Ugašen kanal Anđele i Nađe - jutjuberke se HITNO OGLASILE!

Zabava
Autor: Glas javnosti

Jutjuberke Anđela i Nađa Đorđević, poznate po svom popularnom YouTube kanalu, obratile su se svojim pratiocima na Instagramu sa vestima o iznenadnom gašenju njihovog kanala koji je imao preko milion pretplatnika.

Kako su navele, kanal im je ugašen zbog navodnih prijava, odnosno strajkova koje su dobile.

Anđela i Nađa su izrazile šok i neizvesnost povodom ovog događaja, ističući da su godinama ulagale trud i energiju u stvaranje sadržaja za svoje pratioce. Ova vest ih je, kako su rekle, duboko pogodila i ostavila ih u neizvesnosti u vezi sa budućnošću njihovog kanala.

Nakon što su podelile ovu vest na Instagramu, Anđela i Nađa su dobile ogromnu podršku od svojih pratioca i zajednice jutjubera. Mnogi su izrazili šok i bes povodom gašenja kanala, ističući koliko su uživali u sadržaju koji su ove sestre delile sa svojom publikom.

Iako su Anđela i Nađa podelile informaciju o navodnim prijavama koje su dovele do gašenja kanala, ostaje nejasno ko je ili šta je tačno dovelo do ovakvog ishoda. Ova nejasnoća je dodatno doprinela zabrinutosti jutjuberske zajednice i izazvala pitanja o transparentnosti i pravilima YouTube platforme. U ovom trenutku, Anđela i Nađa su najavile da će preduzeti sve korake kako bi rešile situaciju i vratile svoj kanal. Takođe su izrazile zahvalnost na podršci koju su dobile i obećale da će njihovi pratioci biti obavešteni o svakom narednom koraku u rešavanju ovog problema.

Gašenje kanala Anđele i Nađe Đorđević predstavlja šokantnu vest koja je potresla jutjubersku zajednicu. Nadamo se da će ove talentovane sestre uspeti da reše ovu situaciju i vrate se svom radu i svojim vernim pratiocima.

Glas javnosti R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR