Glas Javnosti

UDRUŽILE SE LEPOTICE: Bivše devojke Veljka i Šijana zajedno u provodu!

Zabava
Autor: Glas Javnosti

Maša Terzić, bivša devojka Veljka Ražnatovića i Olja Radoičić, nekadašnja partnerka Mirka Šijana postale su drugarice, pa su se provodile i slikale tokom zajedničkog izlaska.

Njih dve su bile na nastupu Ane Nikolić u jendom prestoničkom lokalu, gde su se i fotografisale, baš kada se u vili Ražnatovića, 3. juna, slavilo rođenje Veljkovog sina Željka.

Njih dve su bile skockane od glave do pete, a pozirale su sa širokim osmehom na licu. Nekada su Olja i Maša bile u ljubavi sa Mirkom i Veljkom, a sad je Ražnatović u srećnom braku sa Bogdanom, dok je Šijan u vezi sa njenom sestrom Bojanom.

Terzićeva ćerka i Ražnatović bili su u turbulentnoj vezi više od godinu dana, a ubrzo nakon raskida Veljko je našao novu devoku i nakon nekoliko godina stao na ludi kamen i dobio naslednika kojem su roditelji dali ime po pokojom dedi Željku Ražnatoviću Arkanu.

Šijan i Olja bili su u višegodišnjoj vezi, a kada je Mirko upoznao Bojanu preko Veljka i Bogdane, navodno mu se odmah dopala. Nakon raskida sa Radoičićevom, sin Goce Božinovske je uplovio u romansu sa Ražnatovićevom svastikom.

(Izvor: Telegraf)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR