Glas Javnosti

Ubistvo Jelene Marjanović NIJE rasvetljeno ali snimanje SERIJE PEVAČICA ZAVRŠENO! Prvi put domaće serije se bave ovom temom

Zabava
Autor: Glas javnosti

Iako istraga ubistva pevačice Jelena Marjanović još nije rasvetljeno, snimanje serije Pevačica, koja je rađena po motivima ovog zločina je završena.

Već tokom priprema, serija zaintrigirala je javnost i medije u Srbiji jer bavi misterioznim ubistvom, svetom estrade i magije.

Serija prati uspon Ivane Lazić i sve ono što je prati na putu do slave, sve dok joj se snovi ne pretvore u košmar, a njen život na kraju ne okonča ubistvom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jelena Grujičić Moore (@jele_moore)

 

Mlada muzička zvezda u usponu, nakon pobede na muzičkom takmičenju dobija veliku popularnost i sve ono o čemu je sanjala.

Međutim, uz novu ljubav i život u gradu, počinje da se dešava niz misterioznih stvari koji će se završiti njenim ubistvom.

Pored policije, na rasvetljavanju slučaja radi i privatni detektiv koji u svojoj istrazi otkriva iracionalni svet magije i vidovnjaka shvatajući da su neki ljudi spremni da potpišu pakt sa đavolom da bi dobili ono što žele.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by FILMITV.RS (@filmitv.rs)

 

Pevačica će se baviti, prvi put kada je reč o domaćim serijama, crnom magijom i nečim što se može svrstati u domen paranormalnog.

Kada je izbor pao na Milicu to je oduševilo mnoge, mada je bilo i onih kolega koje su smatrale da za nju to nije bila najpametnija i najispravnija odluka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milica Pavlovic (@milicapavlovic__star)

Ko je Zoran Majrjanović? Ovo pitanje ostalo je bez odgovora, a čak nije sigurno da će se lik Zorana zaista i pojaviti u seriji.

Glavni negativac je Vlajna, inspiracija za lik vračare Vlajne potiče iz lika Jelenine svekrve – Zorice Marjanović, koja se u stvarnom životu navodno bavi crnom magijom. Njenu rolu dočaraće Nataša Ninković.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by TVINEMANIA.RS (@tvinemania)

Pod rediteljskom palicom Miloša Kodema snimljeno je 12 epizoda serije čiji su kreatori Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević.

Glavne uloge poverene su mladoj glumici Jeleni Grujičić i popularnoj pevačici Milici Pavlović, a pored njih u seriji glume i Nikola Rakočević, Miloš Timotijević, Nataša Ninković, Igor Đorđević, Branka Pujić i mnogi drugi.

Serija "Pevačica" emitovaće se sledeće godine na kanalu Superstar TV koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR