Glas Javnosti

U SREDIŠTU SKANDALA: Riki Martin podnosi tužbu protiv svog nećaka zbog iznude

Zabava
Autor: Glas javnosti

Pevač Riki Martin (50) pokrenuo je sudski postupak protiv svog nećaka zbog iznude, zlonamernog progona i zloupotrebe prava. Umetnik traži novčanu nadoknadu od 20 miliona dolara.

Tužba je podneta prošle srede pred Prvostepenim sudom Višeg veća San Huana, u Portoriku, piše „People“, preneo je španski "El Pais".

Denis Sančez Martin optužio je pevača za nasilje u porodici početkom jula 2022, zbog čega je policija Portorika izdala zabranu prilaska umetniku po zakonu 54, koji štiti žrtve uznemiravanja ili zlostavljanja na karipskom ostrvu. Podnosilac žalbe je tvrdio da se plašio za svoju bezbednost jer je pevač odbio da prihvati njegovu odluku da prekine romantičnu vezu, stalno ga je zvao i boravio ispred njegove kuće. Dvadesetprvi jul bio je datum ročišta na kome su morali da se suoče na sudu, ali su advokati Rikija Maritna izdali saopštenje u kojem su saopštili da je podnosilac žalbe povukao tužbu.


Martin je negirao sve optužbe sa početka procesa, o kojima tada detalji nisu bili poznati, sve dok, nedugo zatim, Erik Martin, njegov brat, nije objavio da njegov nećak ima psihičke probleme.

Denis Sančez Martin je sin sestre Rikija Martina koji je, prema rečima pevačevog advokata, započeo „kampanju“ protiv Martina nakon zato što ga nije pratio na društvenim mrežama i „ignorisao“ njegovu ideju o pravljenju profila za decu pevača na društvenim mrežama.

Nakon toga, Sančez je objavio, prema rečima Martinovih advokata, pevačev lični broj telefona, primoravši ga da ga promeni. Nekoliko meseci kasnije, on je podneo tužbu protiv Martina zbog čega je policija izdala privremenu zabranu prilaska na 20 dana.


„Bio sam žrtva laži“, rekao je Riki Martin u video-snimku koji je objavio nakon što je njegov nećak povukao svoju žalbu. „Danas moram da se izlečim jer sam veoma, veoma, veoma povređen. Nikada nisam morao da se nosim sa nečim tako bolnim kao što smo doživeli u poslednje dve nedelje“, rekao je Riki Martin.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR