Glas Javnosti

U NASTAVAK KULTNE SERIJE "SEKS I GRAD" VRAĆA SE OMILJENI LIK: Samanta je opet TU! (VIDEO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Povratak Samante u bilo kojoj formi sigurno će oduševiti obožavatelje "Seksa i grada".

Samo za jednu noć, univerzum "Seks i grad" će ponovo biti ceo. Kim Ketrol će ponoviti svoju kultnu ulogu Samante Džons u finalu druge sezone serije "I tek tako..." (And Just Like That), prenosi magazin Varajeti. Ipak, pojaviće se samo u jednoj sceni. Prema izvorima, Katrolova je svoj dijalog snimila 22. marta u Njujorku, a da pritom nije ni videla ili razgovarala sa glumačkom ekipom, uključujući Saru Džesiku Parker, kao ni sa tvorcem serije, Majklom Patrikom Kingom.

U toj sceni, Katral će razgovarati telefonom sa Sarom Džesikom Parker (Keri Bredšo). U prvoj sezoni "I tek tako...", Keri je preko poruka komuniciala sa Samantom, a u finanlnim epizodama, njih dve su se dogovarale da se vide kako bi se pomirile. Dodaje se i da je čuvena kostimografkinja serijala "Seks i grad", Patriša Fild koja nije bila deo prve sezone nastavka serije, obukla Samantu za ovu scenu.

Nakon šest sezona popularne serije "Seks i grad" i dva dugometražna filma, Kim Katral je odbila da se pojavi u trećem filmu čije je snimanje kasnije otkazano. "Velika je mudrost znati kada je dosta", rekla je Katral za Varajeti prošle godine i dodala da nije želela da kompromituje ono što serija predstavlja za nju.

Ona je ranije govorila o tenzijama između nje i Sare Džesike Parker. "Mislim da je mogla da bude pristojnija. Ne znam u čemu je njen problem", rekla je Katral 2017. godine u emisiji Pirsa Morgana.

Kada je objavljeno da će se snimati nastavak serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker je izjavila da od Katral nije traženo da učestvuje u snimanju jer im je jasno stavila do znanja da je to ne zanima. Međutim, Katral će se ipak pojaviti u drugoj sezoni nastavka koji bi trebalo da počne sa emitovanjem početkom ovog meseca, nakon što se predsednica i izvršna direktorka HBO i Maks sadržaja obratila glumici s molbom da ponovo učestvuje u ovom projektu.

Pojavljivanje Kim Katral za sada ne znači da će Samantin lik opstati u seriji. Ipak, povratak Samante u bilo kojoj formi sigurno će oduševiti obožavatelje "Seksa i grada".

Takođe, osim Samante, gledaoci će ponovo videti i Ejdana (druga najveća ljubav Keri Bredšo), a magazin Dedlajn je potvrdio da se glumac Džon Korbet pridružio glumačkoj ekipi.

Druga sezona serije "I tek tako..." počinje sa prikazivanjem 22. juna, epizoda u kojoj se pojavljuje Samanta neće biti emitovana do avgusta.


Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR