Glas Javnosti

Trudnički stil Bogdane Ražnatović svi mogu da iskopiraju: Kaput savršeno prikriva višak, da li biste ga nosili? (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Stil Bogdane Ražnatović ponovo je tema dana.

Porodica Ražnatović uskoro će postati bogatija za još jednog člana, supruga Veljka Ražnatovića već je u petom mesecu trudnoće i za nekoliko meseci na svet će doneti dečaka kome su oni odlučili da nadenu ime Krstan. Kako se retko eksponira u javnosti, svako njeno pojavljivanje kao i fotografija koja osvane na društvenim mrežama prava je poslastica za pripadnike sedme stile i svi komentarišu njen izgled u već poodmakloj trudnoći kao i trudnički stil Bogdane Ražnatović. 

Ova mlada i veoma posvećena mama svoje vreme najviše voli da provodi u krugu porodice, a javni život po svemu sudeći nju preterano ne zanima, pa upravo iz tog razloga mnogima je interesantna tema da li je Bogdana sada nabacila koji kilogram, koje odevne kombinacije bira u blagoslovenom stanju i da li je i dalje atraktivna kao do sada.

Budući da joj je profil na "Instagramu" zaključan, ona svoje objave deli sa malim brojem prijatelja, a najnovija fotografija svedoči njenom savršenom izgledu kao i stilu od kojeg ni u trudnoći ne odstupa.


Za popodnevne aktivnosti, šoping i šetnju sa svojim najvoljenijima, suprugom Veljkom i sinom Željkom, Bogdana je ponela udobnu, ali istovremeno efektnu modnu kombinaciju. Odlučila se za crne farmerke i savršeni zimski kaputić u aktuelnoj senf nijansi interesantnog kroja ispod kog se nazirao njen trudnički stomak. 

Stil Bogdane Ražnatović kao i gotovo uvek do sada, naišao je na salvu pohvalnih reči i svi se slažu da joj izabrana odevna kombinacija odlično pristaje, te da joj drugo stanje i te kako prija.

Izvor: Story

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR