Glas Javnosti

TRUDNA SAŠKA VESELINOV: Noletova snajka podelila lepe vesti

Zabava
Autor: Glas javnosti

Saška Veselinov Đoković, supruga Đorđa Đokovića uskoro če se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi - postaće mama. Snajka srpskog teniskog asa, Novaka Đokovića sa svojim pratiocima na Instagram nalogu podelila lepe vesti uz fotografiju sa trudničkim stomakom.

Naime, porodica Đoković kroz tri meseca će postati bogatija za još jednog člana, a buduća mama radosne vesti više ne želi da krije.

- Za manje od 3 meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - POSTAĆU MAMA. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti. Sada, kada je već postalo očigledno i ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama - napisala je ona na svom Instagram profilu, naravno, čestitke na ovako lepu vest nisu izostale.



 Saška i Đorđe na večnu ljubav najpre jedno drugom zavetovali su se  u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, 12. septembra. U Crnoj Gori  su napravili veliko svadbeno veselje u jednom luksuznom risortu, a kako su pisani mediji prenosili svadba je trajala 48 sati, svadbeno veselje svojom pesmom upriličile su mnoge  zvezde.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR