Glas Javnosti

STIŽU RODE KOD SOFIJE I LUKE! Manekenka objavila lepe vesti: Prva trudnica na naslovnoj strani (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović čekaju drugo dete. Lepe vesti Sofija je objavila na svom Instagramu, a nakon njene objave, pristizale su poruke podrške i čestitke svih njenih prijatelja i saradnika.

- Nisam mogla da dočekam da podelim ove lepe vesti sa vama - pisala je Sofija na Instagramu, pa nastavila. 

- Kada sam počela da se bavim modelingom i kada sam prvi put otišla u Njujork, moj prvi modni intervju bio je upravo za Elle magazin i jako sam ponosna što sam sada prva trudnica na njihovoj naslovnici. Veliko hvala čitavom Elle timu na predivnoj saradnji, najbolji ste - napisala je Sofija, uz naslovnu stranu na kojoj je upravo ona, sa trudničkim stomakom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Podsećamo, Sofija i Luka su postali roditelji u septembru prošle godine, kada je manekenka na svet donela sina Alekseja. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Sofiji je Aleksej prvo dete, dok Luka iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević ima sina Davida.

- Koliko god sam bila spremna za ulogu majke, ipak i nisam bila. Kada vidim svog sina uveče pred spavanje, ponavljam u sebi “Bože, imam sina”. Prelep i neverovatan osećaj. Moj cilj je da ga naučim da pre svega bude dobar čovek, da poštuje sve ljude oko sebe i prave vrednosti u životu, da misli svojom glavom i da bude vredan i radan. To će biti moj najveći uspeh - ispričala je Sofija svojevremeno.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR