Glas Javnosti

Srpski glumac udario po Vučiću: "Nikad te nisam podržavao, uvek sam te se stideo. JEDINI KRIVAC SI TI"

Zabava
Autor: Glas javnosti

Glumac Ammar Mešić, poznat po ulozi u seriji "Igra sudbine", obratio se predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću putem svog Instagram profila. Amar je u svojoj objavi napisao da je upravo Vučić kriv za smrt devetoro dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar."

Mešić je posebno istakao da je odavno prestao ka komentariše vlast i samog predsednika, ali da je sada u trenucima kada Srbija pati, poseban trenutak za to.

„Nepoštovani, ne mogu reći čak ni gospodine… Nepoštovani Aleksandre Vučiću, davnih dana sam prestao da javno komentarišem tvoj rad, rad tvoje Vlade i generalno politiku u našoj zemlji. Nikada te nisam podržavao i uvek sam se stideo svega što radiš i načinom na koji se obraćaš nama građanima“

„Za mene, jedini krivac zbog svega što se desilo našoj Srbiji jesi ti i tvoja Vlada. Sramite se. Ti, svi ministri i svoji tvoji novinari koji su doveli Srbiju u ovakvo stanje“, dodao je on.

„Draga deco, koja nas gledate na televiziji (iako Vučić kaže da ne gledate televiziju, pa se onda pitam kako nas prepoznajete na ulici?), obećavam vam da ću se u narednom periodu truditi i pomagati koliko god je u mojoj moći da se vaš glas čuje i da ukažem na probleme današnjice. Iskreno saučešće porodicama“, zaključio je Mešić u svom obraćanu putem Insagram profila. 


Podsetimo, u pucnjavi koja se dogodila 3. maja ujutro u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar"  ubijeno je devet osoba. Među žrtvama su deca, kao i čuvar škole, dok su šestoro dece i jedan nastavnik ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Zbog pucnjave uhapšen je Kosta Kecmanović (14), učenik škole, kao i njegov otac.

U Srbiji je danas dan žalosti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od ana u 06.05.2023 01:16:13 h
     0 
potpuno se slažem sa mišljenjem glumca. Samo Vučić i njegova svita izuzimajući ministatku zdravlja,stvorili su ovavu,nikad goru Srbiju.Goru od Milove Crne Gore.On svojim petljavinama lzludi narod,uništi sve institucije,rasproda zemlju pa ni ti njegovi putevi nisu najglavniji.Zna i on da je najkrivlji,ako išta zna,svaki put moram ugasiti da ga ne čujem ,opasan je po život