Glas Javnosti
posta

SRPSKI GLUMAC OTKRIO DETALJE SUSRETA SA DEPOM, Biković oduševljen Džonijem: Nisam ga pitao da li je gledao neki moj film! (FOTO)

Zabava
Autor: Glas javnosti

Beograd je sinoć dočekao i ugostio holivudskog glumca Džonija Dep, koji je u srpsku prestonicu došao zbog promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Srbiji.

Dep se zvanično obratio svima na promociji, a zatim je i Miloš Biković, koji ga je dočekao na ceremoniji, progovorio o poznanstvu sa holivudskim glumcem.

- Ja sam ga prvi put upoznao danas. Danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da popričamo. Vrlo je prijatan čovek i neverovatno skroman - priča Miloš.

- Dobio sam titulu kreativnog ambasadora Srbije još pre dve godine. Ovakav događaj je značaj za Srbiju, jer je u skladu sa tehnološkim razvojem, mi zapravo postajemo svet i lider u svetu - dodaje Biković.

 

Biković je zatim odgovorio na pitanje da li ima nameru da saradnju sa Džoni Depom iskoristi da postane zvezda i u Holivudu.

 - Nemam taj plan, ali nije isključeno da se to desi. Pričali smo o saradnji u okviru ovoga sada što sarađujemo. On već dovoljno dobro govori srpski. Nisam ga pitao da li je gledao neki moj film - zaključio je glumac za Pink.rs.

ODLIKOVANJE DEPU OD PREDSEDNIKA SRBIJE

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će na Dan državnosti Srbije, 15. februara, odlikovati glumca Džonija Depa u znak zahvalnosti

za poštovanje koje ukazuje Srbiji, kao i zbog brojnih projekata koji u našoj zemlji zapošljavaju veliki broj mladih ljudi.

Foto: Fonet

Dep je u susretu sa predsednikom rekao da je počastvovan odlukom da bude nagrađen ordenom za zasluge i da će 15. februara ponovo doći u Beograd na svečanu ceremoniju, saopštila je pres služba predsednika Republike.

"Biće mi velika čast da dođem u Srbiju 15. februara i prisustvujem svečanoj ceremoniji. Nastaviću da radim na promociji vaše divne zemlje", istakao je Dep i zahvalio predsedniku Vučiću na ukazanoj časti.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR