Glas Javnosti

SRPSKA INFLUENSERKA KOJA JE IZGUBILA BEBU PONOVO TRUDNA: Na Instagramu podelila divne vesti

Zabava
Autor: Glas javnosti

Influenserka Marija Mandić objavila je radosnu vest, da je ponovo trudna!

Marija je prošle godine potresnom porukom na društvenim mrežama obavestila sve da je izgubila bebu.


Ona je tada otkrila da se nije znao tačan razlog smrti bebe, ali da nije umrla tokom porođaja, već da je u stomaku preminula, te je detaljnije objasnila sve kako se šta desilo.

Međutim, 8. marta ove godine objavila je niz fotografija, a među njima i najlepšu, sebe sa stomačićem i osmehom uslikanu u ogledalu.


Marija je podelila sreću sa svojim pratiocima na Instagramu, te su brojni komentari oduševljenja i čestitki upućeni mladoj influenserki.


- "Da li je ovo nešto najlepše što sam danas videla?", "Čestitam. Predivno", "Baš si me obradovala. Svu sreću ti želim", "Ja lepšu sliku nisam videla danas", "Plačem, ali plačem od sreće" - samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod Marijine objave.

Podsetimo, Marija se, nakon tragičnog događaja, emotivnim rečima oprostila od svog anđela, a njene reče slamaju srca.

Foto: instagram/printscreen

- Anđele mali, od početka je sve bilo previše dobro da bi bilo istinito. Mali nemirko je ipak odlučio da je za neki bolji svet. Za početak svakome bih poželela trudnoću kakvu sam ja imala, pa čak i porođaj. Koliko god sam se trudila sve vreme mi je ovo bio najveći strah i samo sam se molila da si dobro. Da li je to instikt ili ne znam šta, ali danima sam osećala neki unutrašnji nemir i ubeđivala sebe da umišljam, ali nisam nažalost.


- Samo par sati nas je delilo od najveće srece. Iznenadio si nas letos, nismo to tada planirali, a onda si postao centar sveta. Desio si se u pravom trenutku i učinio me boljom, smirenijom, pre svega zrelijom i pokazao kako umem da volim. Toliko smo se svi radovali i samo odbrojavali dane.


- Šalila sam se da mozeš da se zoveš i Milorad junior, da mi ništa nije bitno samo sto pre da se rodiš. Lagala bih kada bih rekla da mi trenutno "ko zna zasto je to dobro" nije samo uteha. Kažu mi da Bog uzima sebi anđele, a ja ceo život verujem da me upravo oni ćuvaju. Ti si od sada moj najveći čuvar lepi mo dečko (nije sto si moj, ali si najlepša beba koju sam videla). Uvek sam se divila ženama koje prolaze kroz ovo i mislila ja nikad ne bih mogla, ali zapravo sve smo mi jake i možemo sve da podnesemo. Vole te tvoji buciji i hvala ti sto si ulepšao ovih 9 meseci, a mi se vidimo jednog dana - piše u objavi Mandićeve.

Na njene reči niko nije ostao imun, te je dobila mnogobrojne poruke podrške.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR