Glas Javnosti

Squid Game se vraća na velike ekrane u novembru, ali kao rijaliti sa NAJVEĆOM NAGRADOM U ISTORIJI TELEVIZIJE

Zabava
Autor: Glas javnosti

Netflix je izbacio trejler za novi Squid Game rijalitija.

S nestrpljenjem čekamo drugu sezonu popularne serije Squid Game, ili bar neke nove informacije o njoj. Ipak, dok se to ne desi, vreme ćemo moći da prekratimo novim rijaliti programom, jer je Netflix objavio da će svih 10 epizoda Squid Game: The Challenge debitovati 22. novembra 2023. godine.


Netflix je u ponedeljak objavio trejler za „Squid Game: The Challenge“, dajući prvi potpuni pogled na očekivani rijaliti takmičarski šou zasnovan na južnokorejskoj hit seriji „Squid Game“ iz 2021.

Kao u seriji, 456 takmičara će se boriti za glavnu nagradu, s tim da će, za razliku od originala, ona iznositi 4,56 miliona dolara, a ne 45,6 milijardi vona (oko 35,7 miliona dolara). Iako je u pitanju skoro osam puta manji iznos, Netflix pobedniku nudi najveću nagrada u istoriji rijalitija, ali i gubitnicima da sačuvaju svoje živote.


Evo kako Netflix opisuje Squid Game: The Challenge: "456 stvarnih takmičara će se upustiti u igru za nagradu od 4,56 miliona dolara. Takmičiće se u nizu igara inspirisanih originalnom serijom - sa iznenađujućim novim dodacima - a njihove strategije, savezi i karakter će biti testirani dok konkurenti budu eliminisani oko njih".

Nakon uspeha Squid Game-a, nije bilo sumnje da će kompanija Netflix učiniti sve što je u njenoj moći da iskoristi mega popularnost serije. Nažalost, vesti koje su do sada okruživale rijaliti šou nisu bili sasvim pozitivni, jer je nekoliko takmičara koji su učestvovali u projetu reklo da su uslovi bili brutalni, produkcija haotična i neorganizovana, kao i da je više ljudi povređeno tokom snimanja.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR